Алек Болдвін повертається на знімальний майданчик фільму "Іржа" після трагічного випадку з Галиною Гатчинс

Новини
16.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Знімання продовжать із новою командою.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Знімання фільму “Іржа” продовжать разом з оновленим складом знімальної групи. Алек Болдвін, звинувачують у ненавмисному вбивстві української операторки Галини Гатчинс, повернеться до своєї ролі. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Замість Галини Гатчинс до фільму приєднається Б’янка Клайн ("Марсель, мушля в черевиках”, “Американська історія жахів”). Сцену, під час якої загинула Гатчинс, переписали, як повідомила юристка Rust Movie Productions Меліна Спадоне. 

“Хоча це гірко, я вдячний за те, що блискуча й віддана виробнича команда приєдналася до колишнього акторського складу та знімальної групи й прагне завершити те, що ми почали з Галиною”, — зазначає режисер фільму Джоел Соуза, який теж постраждав від стрілянини на знімальному майданчику.

Окрім того, цього року розпочнуть фільмування документального фільму про Галину Гатчинс. Стрічка охопить роботу операторки над “Іржею”, а чоловік Галини Метью Гатчинс стане виконавчим продюсером картини.

Також у фільму "Іржа" більше не буде постачальника боєприпасів, оскільки зброю більше не використовуватимуть. Під час фільмування протоколи безпеки будуть розширені, а бойові патрони заборонять.

Нагадаємо, Галина Гатчинс загинула під час знімання фільму “Іржа” від пострілу Алека Болдвіна у 2021 році. Тоді актор направив на операторку пістолет, хоча це заборонено під час фільмування. Болдвіну і його колезі Ганні Ґутьєррес-Рід висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві в 2022 році. Обом загрожує або покарання до 18 місяців позбавлення волі, або 5 років ув’язнення.

 

Читайте також: Фаррелл Вільямс – людина без професійних кордонів, друг Вірджила Абло та новий креативний директор Louis Vuitton

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).