Гантер Шафер стала обличчям парфуму Mugler

ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова зірка у всесвіті бренду
ПОДЕЛИТЬСЯ

Mugler представив нове обличчя парфуму Angel Elixir — нею стала зірка “Ейфорії” Гантер Шафер. Angel Elixir міститиме квітковий Чумацький Шлях у флаконі, який виблискуватиме спалахом металіка спецій, у туманності ванільного настою. ДНК аромату поєднує квір-персонажів, нічне життя та фетишизовану жіночність.

Гантер Шафер у новій кампанії представляє заново винайдений Angel Elixir, який вперше з’явився в продажі в 90-х і став хітом продажів. Зірка “Ейфорії” має об'єднати покоління зумерів та міленіалів, представляючи аромат із довгою історією.

Парфум Angel Elixir у своїй оригінальній версії містив нотки пачулі, праліне, червоних ягід та ванілі, і навіть перевершив Chanel No. 5, ставши ароматом із найбільшими продажами в Європі.

“Відкрийте для себе нового Ангела. Нову чарівну зірку, натхненну новаторською іконою Mugler. 30 років після народження. Новий безстрашний пошук жіночності. Новий магнетичний аромат”, — зазначають в пресрелізі бренду.

 

Читайте також: Air Force 1: Jacquemus готують нову колаборацію з Nike

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).