Colonia Limited Edition дизайну Семюеля Росса

ПОДЕЛИТЬСЯ
У новому сезоні Acqua di Parma представляє Colonia Limited Edition, розроблену Семюелем Россом — переосмислення свого фірмового флакона від SR_A.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Samuel Ross and Associates — лондонська студія дизайну, яка працює у сферах розкішного промислового дизайну, інтер’єру, архітектури, меблів, звукового дизайну та візуального дизайну. Заспокійливий і витончений Colonia — це культовий одеколон Acqua di Parma, що відтворює аромат і душу Італії. Створений у 1916 році, він є визначенням позачасової класики: миттєво впізнаване поєднання сяючого лимона, калабрійського бергамоту та апельсина з серцем з лаванди, троянди та розмарину та деревних нот ветівера, сандалу та пачулі.

Як перша ітерація трирічного партнерства між Acqua di Parma та SR_A, культовий Colonia, представлений на Design Miami, є художньою грою, це ода минулому, перетворена через призму сучасності, щоб створити бачення майбутнього. Культова пляшка в стилі арт-деко залишається: сам сік, незмінний, як італійська золота цитрусова суміш з моменту свого першого представлення в 1916 році, є вічним шедевром.

Призматичні цікаві місця виявляються, коли світло заломлюється під кутами: Colonia Limited Edition, розроблена Семюелем Россом, є матеріальною скульптурою, створеною з думкою про цифрову аудиторію. Піднесіть пляшку до світла та спостерігайте, як вона перетворюється. Об’єкт стає інтерактивним, створюючи продумані зображення, які можна зберегти протягом дня, як мить сонячного світла — згадайте полуденне сонячне світло, яке заломлюється від Центру Помпіду. Така краса в очах кожного.

Обмежене видання Acqua di Parma Colonia, розроблене Семюелем Россом, є сполучним мостом між двома містами, Лондоном на Міланом, та двома окремими Домами. Це ода транскордонній творчості та спільноті: це відображено в цьому спільному брендовому дизайні. Він буде представлений у серії міжнародних торгових площ, розроблених спільно SR_A та Acqua di Parma. Від нешліфованих алюмінієвих полиць до пігментних світильників з порошковим покриттям, суттєвість віддає шану промисловому дизайну, тоді як ефективне використання кольору підсилює напругу, щоб додати молодіжної яскравості та інтенсивності в традиційну роздрібну модель. Кожен простір – це досвід покупок IRL для епохи онлайн.

Створений в Італії Acqua di Parma Colonia Limited Edition, розроблений Семюелем Россом, буде випущений у всьому світі 15 березня.

1 березня буде випущено 300 пронумерованих колекційних пляшок спеціального видання, які охоплюють три кольори в порядку зростання. Кожна буде супроводжуватися ексклюзивною художньою публікацією із закулісними історіями та візуальними зображеннями. За кілька днів до запуску на соціальних каналах Acqua di Parma буде надано інформацію про те, як підписатися на спеціальний список, який буде ексклюзивно доступним на момент випуску.

 

Читайте також: Італійська вишуканість у колекції Fendi осінь-зима — 2023-2024

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).