NEBESITE x SONYA MOROZIUK: дроп КОХАYOU

Тренды
06.03.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Слово-індикатор
ПОДЕЛИТЬСЯ

Напередодні перших весняних свят український бренд оверсайз-пуховіків NEBESITE разом з художницею Сонею Морозюк рефлексують на тему любові — як почуття, слова, дії, реальності та мети. Результатом спільної колаборації стала переосмислена модель жилета, принт до якої створений за мотивами однієї з найвідоміших картин Соні — "КОХАYOU".

"Коли я кохаю, я хочу робити подвиги, пекти смачні десерти й робити яскраві полотна. Коли я кохаю, я відчуваю м’якість серця. Коли я кохаю, я жива", — коментує художниця.

Жилет "КОХАYOU"— флагман нової колекції бренду VITAMIN, яка представлена у 8 кольорових рішеннях, де кожен колір символізує фрукт: від дуріана до терена. Та, звісно, мова йде про більш широкі сенси. Кожного дня люди приймають безліч вітамінів, але саме кохання було й лишається головним елементом вітамінного комплексу, його рушійною силою. 

"В кожній нашій колекції вже довгі роки присутній принтований виріб, це не секрет, але цього разу ми вирішили створити принт з надважливим словом. В цьому слові для мене все, й у різні періоди воно різне. Зараз, наприклад, я кохаю на відстані і це так важко, але так приємно. Це така перевірка... Це не просто про любов, як про головний вітамін, а також про стан розлуки, в якому живе наша країна, що завдав шкоди стільком багатьом сімʼям. Тож, я і про своє "КОХАYOU" хочу розповісти, і про реальність нагадати. Коли ти кохаєш, ти можеш все, бо то є щастя, і енергія", — дизайнер бренду, Тетяна Могила.

Як і раніше, головний наратив— багатофункціональність або простіше "для всіх і кожного": бренду важливо, аби речі були адаптовані до будь-якого лайфстайлу, візуального бачення та вподобань.

"Кожного разу цей жилет дарує мені різні емоції. Таке відчуття, що з однієї людини ця річ може зробити декілька. Коли я вдягаю його зі спортивним одягом — тоді настрій буденний, а якщо хочеться бути сексуальною — комбіную з жіночним одягом та підборами. Цей жилет створює стани, це — більш ніж просто річ", — Тетяна Могила.

Морозюк — клієнтка бренду вже понад 4-х років, саме тому ця колаборація не могла не статись. "Арт — це теж мода", — говорить Соня. І з цим важко бути не згодним, адже, митці живопису, як і митці моди, однаково рефлексують час, в якому ми живемо.

Старт продажів колаборації "КОХАYOU" почнеться в понеділок, 7 березня. Жилет можна придбати ексклюзивно в шоурумі NEBESITE за адресою м. Київ, вул. Льва Товстого, 9 або на сайті бренду.

 

Читайте також: INRO та UNITED24 презентували колекцію свічок, присвячену тимчасово окупованим містам

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).