Історія Кайзера: Даніель Брюль зіграє Карла Лагерфельда в серіалі від Disney+

Новини
10.03.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Любов, вечірки та конкуренція
ПОДЕЛИТЬСЯ

Даніель Брюль (“На Західному фронті без змін”, “Перший месник: Протистояння”) зіграє дизайнера Карла Лагерфельда в серіалі “Кайзер Карл” від Disney+.  Про це повідомляє Variety.

Шестисерійний серіал буде створений за мотивами біографічної книги Рафаель Бакке. Хронологічно він охопить період, коли Карл Лагерфельд стає наступником Коко Шанель у 1970-х роках. Окрім цього, історія дослідить протистояння дизайнера і Ів Сен-Лорана. Центром серіалу стане любовна історія Жака Де Башера та Лагерфельда. Поряд з епічними вечірками та декадансом драма розповість про дружбу Карла з Марлен Дітріх (Сунньї Меллес), Паломою Пікассо (Жанна Дамаш) і Енді Ворголом (Пол Спера).

“Нас одразу спокусила ідея адаптації біографії Бакке. Серіал показує унікальний момент трансформації індустрії моди у Франції 70-років, яку втілює ікона з численними метаморфозами, Карл Лагерфельд”, — розповідає Полін Довен, віцепрезидентка The Walt Disney у Франції.

Наразі знімання проходить у Франції, Монако та Італії. Як повідомляє Disney+, для “Кайзера Карла” виготовлено понад 40 різних декорацій і близько 3000 костюмів, 160 з них будуть створені з нуля. Над сценарієм драми працюють Ісауре Пізані-Феррі (“Вампіри”, “Знову в ділі”) та Дженніфер Хав (“Червоні браслети”).

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).