Вампірові флюїди: б’юті-тренди з Тижня моди в Парижі

Beauty-ревизор
10.03.2023
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Гранж естетика та інше
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тиждень моди в Парижі змушує нас по-новому переглянути вміст своїх косметичок. Готично-чорні тіні, яскрава туш, мерехтливі підводки – лише частина того, чим візажисти пропонують поповнити свій б’юті-гардероб майбутнього осінньо-зимового сезону. L`Officiel Online зібрали головні тренди, помічені на паризьких модних шоу.

Готичний мейк

Шкіра без натяку на рум’янець, холодні відтінки в контурінгу та акцентно чорний макіяж очей – коротка шпаргалка, як виглядає найпопулярніший б’юті тренд показів осінь-зима – 2023-2024. Givenchy, Dior та інші бренди не залишають нам вибору, окрім як спробувати готичний мейк на собі. Мейкап-стилісти радять забути про помаду, а для більш драматичного образу – додати чорні контактні лінзи, як на показі Rick Owens.

Кольорові вії та підводки

Тренд на кольорові вії знову повертається в б’юті-хроніку. Цього разу – у червоному амплуа. На показі Undercover еклектику стилів підкреслювала червона туш на густо промальованих віях. Водночас Victoria Beckham інтерпретують тренд у дещо спокійнішій і наближеній до повсякденності варіації. Водяну лінію очей моделей підкреслювала підводка в рожевих, лілових і жовтих відтінках.

Глянцевий макіяж

Глянцева елегантність приходить на зміну вологому макіяжу. Сяюча шкіра та блискучі губи набувають нового вигляду на показі Balenciaga. Якщо раніше вологий макіяж був невід’ємною складовою б’юті-тренду clean girl, то зараз головні аспекти образу наближаються до гранж-естетики. Тепер замість прозорого блиску для губ Balenciaga радять використовувати винно-червону помаду, аби додати макіяжу ностальгічних тонкощів 90-х.

Messy hair

Miu Miu офіційно дозволяють нам не хвилюватися щодо ідеальності свого вкладання. Розслаблений пучок – тренд, на який ми чекали так довго. Тієї ж думки дотримується hair-стиліст Chanel Джеймс Пекіс. Локони можуть "випадати" з вашої зачіски, і тепер це не недолік, а стильна деталь.

Читайте також: 5 головних трендів тижня моди в Парижі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).