Образ дня: Принцеса Уельська в костюмі Erdem

Новости
14.03.2023
ТЕКСТ: Володимир Мотричук
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Учора, 13 березня, під час щорічної Служби Співдружності в Уестмінстерському аббатстві. Для заходу Кейт Міддлтон обрала образ від бренду Erdem:  костюм з плісированою спідницею в темно-глибокому кольорі з колекції pre-fall 23. Для створення принту, відображеного на костюмі, дизайнер бренду Ердем Мораліоглу надихався інтер’єром у будинках вікторіанської епохи. 

До свого образу Кейт додала темно-синю шляпу з широкими крисами та бантиком, із взуття – човники від Gianotti Rossi, а її аксесуарами були короткі трикотажні рукавички та клатч у колір костюму.

Із прикрас принцеса Уельська обрала родинні прикраси королівської сім’ї: пара діамантово-сапфірових сережок, таке ж кільце й діамантова брошка. Цей набір першочергово приналежав принцесі Діані, а сапфірове кільце вона отримала в подарунок від тодішнього принца Чарльза на честь їхніх заручин. 

Кейт Міддлтон, нова принцеса Уельська, досить часто вдягає прикраси Леді Ді, тим самим вшановуючи пам’ять мати свого чоловіка принца Уельського.

Читайте також: Камелія в маскулінних мотивах у новій прет-а-порте колекції Chanel

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).