Флоренс П’ю та Ендрю Гарфілд зіграють разом у романтичному фільмі We Live In Time

Новости
16.03.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Розповідаємо деталі
ПОДЕЛИТЬСЯ

На 95-тій церемонії вручення премії “Оскар” Флоренс П’ю та Ендрю Гарфілд презентували нагороду за найкращий оригінальний сценарій і найкращий адаптований сценарій. Актори чудово взаємодіяли між собою, і фанати висловили прагнення побачити зірковий дует в одній кінокартині. Бажання швидко стало реальністю: П’ю й Гарфілд зіграють в романтичному фільмі We Live In Time, пише Deadline.

Режисером стрічки від StudioCanal стане Джон Кровлі (“Бруклін”), а Нік Пейн працюватиме над сценарієм. Бенедикт Камбербетч, Лія Кларк, Адам Екланд і Гі Гілі будуть продюсерами картини. Наразі сюжет We Live In Time тримають в таємниці, проте його описують як веселу, зворушливу й романтичну історію. Знімання стрічки відбудеться пізніше в цьому році.

Новий фільм стане ще одним проєктом Флоренс П’ю, яка зараз працює над драмою Netflix “Чудо” з Морганом Фріменом. Окрім цього, акторка зіграє в “Гарній людині”, “Дюні 2”, а також “Оппенгеймері” режисерства Крістофера Нолана. До того ж вона повернеться до ролі Олени Бєлової в “Громовержцях” від Marvel.

Ендрю Гарфілд продовжить зніматися в детективі “Під прапором небес”. Завдяки ролі в цьому серіалі він здобув номінацію на “Еммі” та “Золотому глобусі”. У 2023 актор ще зіграє Річарда Бренсона, британського підприємця та мільярдера в “Гарячому повітрі”.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).