Юні Кейт Міддлтон і принц Вільям: перші кадри зі знімання нового сезону серіалу “Корона”

Новини
20.03.2023
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Королівську пару зіграли Ед МакВей і Мег Белламі
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Шотландії стартувало знімання шостого сезону серіалу “Корона”, який буде зображувати життя королівської сім’ї у період з кінця 1990-х і до початку 2000-х років. Зокрема, велика увага в нових епізодах буде присвячена історії знайомства принца Вільяма й Кейт Міддлтон в університеті Сент-Ендрюс. У Мережі вже з’явились перші кадри з майданчика, на яких можна помітити акторів, які зіграли пару, під час знімання окремих сцен.

Ролі Кейт Міддлтон і принца Вільяма дісталися акторам-початківцям Еду МакВею і Мег Белламі. Для них обох це стало першою серйозною роботою в кінематографі. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от The Crown — Brasil. (@thecrownfas)


На нових кадрах можна помітити акторів під час спільних прогулянок і навчання в університеті. На момент знайомства пари у 2001 році Кейт працювала офіціанткою в італійському закладі в Сент-Ендрюсі, і це, як можна зрозуміти зі світлин, також покажуть у нових епізодах.

Як зазначають творці серіалу, шостий сезон стане фінальним і найбільш драматичним серед усіх. Окрім початку історії кохання між принцом Вільямом і Кейт Міддлтон, у нових серіях покажуть трагічну загибель принцеси Діани у 1997 році.

Шостий сезон “Корони” повинен вийти на екрани у 2023 році на Netflix. Це єдиний сезон серіалу, який був знятий вже після смерті королеви Єлизавети II. 

 

Читайте також: В альтернативній версії стрічки “Амелі” героїня виявилася шпигункою КДБ

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).