Джеремі Скотт лишає Moschino. Згадуємо 10 епатажних і суперечливих образів дизайнера

Тренды
21.03.2023
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Майстер сатири
ПОДЕЛИТЬСЯ

Після 10 років роботи в Moschino Джеремі Скотт лишає посаду креативного директора бренду. За минувшу декаду дизайнер став все більш експериментальним у своїх творінням, одягаючи моделей в костюми ляльок Barbie та Міккі Мауса, створюючи сукні-прототипи тортів і навіть люстр.  

У своїх колекціях Джеремі Скотт не залишав простору для тиші: кожне шоу Moschino обговорювалося в медіа та навіть ставало приводом для фешн-мемів. Дизайнер прагнув ставитися до моди простіше, з певним гумором і сатирою. Джеремі вважав, що ніколи не можна переставати мріяти, надихатися та фантазувати. Так, у розпал пандемії дизайнер влаштував ляльковий спектакль замість звичної презентації лукбука. Тоді майже всі театри по всьому світу були зачинені, але Скотт був впевнений: "Зараз, як ніколи, час підіймати настрій".

Своє бачення моди Джеремі Скотт, ймовірно, продовжить втілювати у власному однойменному бренді. А поки шлях дизайнера в Moschino підходить до завершення, ми згадуємо десять найепатажніших і найсуперечливіших образів авторства Скотта.  

Читайте також: Бунтарство та традиція: 10 видатних цитат Александра Макквіна

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).