Нові кадри Леді Гаги на знімальному майданчику “Джокер: Божевілля на двох”

Новости
27.03.2023
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Співачка з’явилася в характерному для Гарлі Квінн образі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Співачку й акторку Леді Гагу помітили на знімальному майданчику сиквелу стрічки “Джокер” в образі Гарлі Квінн. Це єдині світлини зі знімання фільму, що з’явилися в Мережі після кадрів головного героя, якими поділився режисер Тодд Філліпс кілька місяців тому.

На нових знімках Леді Гага з’явилася в характерному для коханої й помічниці Джокера образі. Співачка вдягнула чорно-білий картатий топ і колготки зі схожим принтом, доповнила їх чорною шкіряною мініспідницею і червоним жакетом із геометричним візерунком. Також в образі виділяється клоунський макіяж, представлений у вигляді чорних вертикальних стрілок і чорних тіней та яскравої помади. На світлинах героїню супроводжує група людей і кілька поліціянтів. 

Про те, що Леді Гага зіграє одну з головних ролей у майбутній стрічці стало відомо ще в серпні 2022 року. Сюжет фільму поки не розголошується, проте очікувати сиквел популярного трилеру в кінотеатрах можна вже у 2024 році. 

 

Читайте також: Енн Гетевей зіграє зірку попмузики в фільмі "Мати Марія"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).