Пристрасть до чорного, вінтажного деніму та печворку в новому лукбуці GUDU

Тренды
27.03.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
SS`23
ПОДЕЛИТЬСЯ

Глобальні зміни — найкращий час, щоб повернутися до своїх основ і фундаменту, на якому все будується. З цими думками про вічні цінності й створював весняно-літню колекцію Лаша Мдінарадзе, креативний директор бренду. У новому сезоні він повернувся до жакетів, навколо яких побудував всю колекцію.

"За жакетами до нас повертаються від сезону до сезону, вони дають змогу експериментувати з формою та пропорціями, але водночас слугують окрасою жіночого тіла й увиразнюють силу характеру, — розповідає дизайнер. — По суті, вся колекція і віддзеркалює моє бачення, з чим і як можна комбінувати наші жакети. Мені хотілося запропонувати зрозумілий конструктор з якісного, комфортного, однак не безликого одягу".

Ідеальними компаньйонами для жакетів GUDU, за версією Мдінарадзе, стануть різноманітні кроп-топи й сукні зі сміливими вирізами, спідниці довжини міді та струмливі штани.

Не зраджує дизайнер у новому сезоні й іншій свої пристрасті — чорному кольору, вінтажному деніму і техніці печворк. В останній колекції, наприклад, представлені не тільки зшиті з клаптиків джинси, а й сукня з вінтажних краваток.

"Останні 12 місяців засвідчили, що чесність із самим собою — це найголовніше, — додає дизайнер. — Ця колекція саме про це".

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).