9-річна Норт Вест планує запустити власну лінійку іграшок і косметики для догляду

Новини
29.03.2023
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Кім Кардаш’ян подала заявку на реєстрацію чотирьох торгових марок
ПОДЕЛИТЬСЯ

Старша донька Кім Кардаш’ян Норт Вест планує запустити власний бізнес із розробки іграшок і косметики для догляду за шкірою. Про це стало відомо після того, як мати дівчинки подала заявку на реєстрацію чотирьох торгових марок на ім’я Норт. 

Перша торгова марка стосується “немедичних препаратів, зволожувальних засобів, лосьйонів, кремів і засобів для очищення шкіри”. Лінійка косметики від Норт Вест міститиме сироватки, олії для обличчя й тіла, гелі для душу, пінки для ванн і продукти для догляду за волоссям. Також дівчинка планує заснувати власну імперію іграшок, де виготовлятимуться як і ляльки й аксесуари для них, так і предмети для розвитку різних навичок. Третя торгова марка стосується рекламних послуг, а четверта розваг. 

Окрім цього, у 2019 році Кім Кардаш’ян зареєструвала для доньки торгову марку, яка, ймовірно, буде використовуватися для створення колекцій одягу. Коли бренди дівчинки почнуть свою роботу, поки невідомо. 

 

Читайте також: 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).