Чоловіча б’юті-полиця: ритуал догляду Dior Sauvage

Доповнена лінійка
ПОДЕЛИТЬСЯ

У 2021 році Dior представили лінійку догляду за чоловічою шкірою Sauvage, натхнену культовим однойменним ароматом. Нещодавно ритуал піклування бренд доповнив новим засобом 2-в-1 – пінкою-маскою для обличчя. Розповідаємо, чому свою б’юті-полицю варто поповнити останнім продуктом лінійки Sauvage.

Формула засобу на 85% складається з натуральних компонентів, а впізнаваний аромат залишає на шкірі тонкий слід. Склад пінки-маски збагачений екстрактом кактуса, культової рослини американських пустель, що містить безліч активних інгредієнтів. Відомий своїми очисними та відлущувальними властивостями, компонент допомагає позбавити шкіру від забруднень, водночас зволожуючи та заспокоюючи її.

Новий продукт Dior оптимізує простір на чоловічій б’юті-полиці. Для щоденного використання текстура засобу Sauvage перетворюється на піну при змішуванні з кількома краплями води в долонях. Продукт можна використовувати як для вмивання, так і під час гоління. Після очищення шкіра стає м'якшою і матовішою, колір обличчя - більш сяючим, а борода - шовковистою.

Раз на тиждень формулу можна використовувати як маску, наносячи безпосередньо на суху шкіру. Для очищення пор достатньо однієї хвилини. Далі засіб потрібно змити водою, завершуючи домашній спа-догляд парфумом Sauvage Elixir.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).