Для безпечної засмаги та захисту від сонця: лінійка Dior Solar

ПОДЕЛИТЬСЯ
З атмосферою відпочинку на французькій Рів’єрі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Захист від шкідливих сонячних променів має бути комплексним, а отримати рівномірну та, обов’язково, безпечну засмагу – завдання не з легких. Крем, молочко, бальзам після засмаги – і це не повний перелік продуктів, які увійшли до нової лінійки Dior Solar. Створені з атмосферою відпочинку на французькій Рів’єрі, доглядові засоби отримали нові високоякісні формули та стильний дизайн пакування. Розповідаємо, чому поповнити свою косметичку лінійкою Dior Solar – мрія кожного б’ютиголика.

Більше, ніж просто захист від сонця – мета створення нових продуктів бренду. Сім нових формул Dior дозволяють комплексно підходити до засмаги. Зволожуючи та насичуючи шкіру, засоби захищають від шкідливих променів, підготовлюють до засмаги або посилюють її, а також відновлюють дерму після перебування на активному сонці.

Так, наприклад, сонцезахисний крем Solar представлений у двох різних рівнях захисту – SPF 50 та SPF 30. Продукти, збагачені екстрактом моної, мають легку та невагому текстуру, яка не залишає ліпкої та жирної плівки на обличчі.

 

Молочко та олійка – формули лінійки Solar, що представлені в форматі спрею. Вони легко розпиляються та розподіляються по шкірі, глибоко зволожують і, найголовніше, захищають від шкідливих сонячних променів. Крім того, олійка Solar може використовуватися і для волосся, яке також потребує додаткового догляду під час літнього відпочинку.

Зірковий продукт лінійки – мерехтлива олійка для пришвидшення засмаги, що на 95% складається з натуральних інгредієнтів. Формула нового засобу Dior містить олію солодкого мигдалю холодного віджиму та олію таволги. Багаті на жирні кислоти, вони зволожують та насичують шкіру на тривалий час, позбавляють стягнутості, яку може викликати тривале перебування на сонці.

Якщо ви мрієте про засмагу цілий рік, то The Self-Tanning Gel – продукт, на який обов’язково потрібно звернути увагу. Залежно від кількості нанесення засобу, ви можете отримати від легкого золотавого підтону шкіри до глибокої насиченої засмаги.

Завершуючи ритуал догляду, Dior представив нову формулу засобу після засмаги, що на 94% складається з інгредієнтів природного походження. Продукт ідеально підходить для заспокоєння, живлення та покращення стану шкіри після дня, проведеного на сонці.

"Тому що сонце залишається для людського організму джерелом неймовірної енергії, і тому що відчуття засмаглої шкіри, зігрітої сонячними променями, не має еквівалента", – a state of mind бренду Dior, з яким складно не погодитися.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).