Донателла Версаче створить колекцію разом з Дуа Ліпою

Новини
04.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Епатажний дует
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд Versace готує нову колаборацію. Дизайнерка Донателла Версаче представить колекцію, створену разом зі співачкою Дуа Ліпою. Колаборація, названа La Vacanza, буде представлена в Каннах вже цим літом під час Канського кінофестивалю.

"Працювати з Дуа над цією колекцією було дуже захоплююче, і мені подобається динаміка між нами. Дуа сильна, безстрашна і вільна, а її творче бачення виняткове. Літо – чарівна пора. Ми відобразимо це почуття та фарби того часу року на дійсно особливому показі мод у Каннах", — ділиться Донателла.

Раніше Дуа Ліпа неодноразово співпрацювала з Versace. Співачка регулярно відвідує покази модного Дому та навіть з’являлася на подіумі шоу бренду. У 2021 році Дуа стала обличчям рекламної кампанії Versace в об’єктиві Мерта Аласа та Маркуса Піготта.

"У нас з нею склався такий міцний зв'язок за ці роки, і я так вдячна за підтримку, яку я отримувала від неї та всієї команди від початку моєї кар'єри", — говорить Дуа Ліпа.

Колекція La Vacanza з’явиться в бутиках бренду відразу після канського шоу.

 

Читайте також: Кінематографічне прощання: Ембер Валетта, Карлі Кросс та інші друзі Тома Форда приміряють останню колекцію дизайнера

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).