5 головних прем’єр травня 2023 року

ПОДЕЛИТЬСЯ
Гучні ремейки та продовження улюблених шоу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Перенестися у Рим 70-х та прослідкувати за історією пари (Пенелопа Крус і Вінченцо Амато), стосунки яких руйнуються через проблеми з дітьми, або ж згадати дитинство та дізнатися, яким вийшов довгоочікуваний ремейк "Русалоньки": редакція L`Officiel розповідає про найголовніші прем’єри травня 2023 року, варті вашої уваги.

"Безмежність"

4 травня

Італійський режисер Емануеле Кріалезе переносить глядачів у Рим 1970-х. Молода пара, яких на екрані втілюють Пенелопа Крус і Вінченцо Амато, переживають кризу в стосунках. Кохання давно скінчилося, а від розлучення їх втримують лише діти. Старша донька пари вирішує здійснити трансгендерний перехід, що викликає у її батька лише роздратування.

Для Емануеле фільм "Безмежність" став своєрідною автобіографією. Будучи трансгендерним чоловіком, режисер розмірковує над вічною темою – батьки та діти.

"Русалонька"

25 травня

Прем’єра довгоочікуваного ремейку запланована вже на травень цього року. Акторка Холлі Бейлі перевтілиться в Русалоньку, аби з’явитися в головній ролі мультфільму, на якому виросло не одне покоління. Вибір акторського складу картини спричинив хвилю бурних обговорень у Мережі. Чи вдасться Disney+ виправдати високі очікування, дізнаємося вже 25 травня.

"Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів"

4 травня

Легендарна історія, яка спричинила перші зміни в високому суспільстві – кохання королеви Шарлотти та короля Англії Георга. У приквелі "Бриджертонів" розповідається про початок доленосного роману вже улюбленої героїні серіалу Netflix. Головну роль в шоу "Королева Шарлотта: Історія Бріджертона" зіграють одразу дві акторки. До касту серіалу повернеться Голда Рошевель, а її молоду версію на екранах втілить Індія Амартейфіо, відома за проєктами "Евермор" і "Статеве виховання". 

"Блекберрі"

18 травня

Інша назва картини – "Хто вбив Блекберрі". Знята вона за сюжетом книги "Втрата сигналу: неймовірна історія, що стоїть за незвичайним злетом та захопливим падінням Блекберрі", назва якої краще розкриває сюжет стрічки. Картина розповідає історію Майка Лазарідіса та його друга Дага, молодих новаторів, яким вдалося об’єднати телефон і комп’ютер в одному девайсі. 

"Мати"

12 травня

Дженніфер Лопес виходить зі свого звичного образу героїні ромкому, аби з’явитися на екрані фільму "Мати". "Помста – це мати", - так звучить слоган стрічки. Лопес зіграє найману вбивцю, яка мусила залишити не лише професію, але й новонародженого малюка. Тривалий час переховуючись у лісах Аляски, героїня повертається до справи для того, щоб врятувати свою дитину та помститися кривдникам.

 

Читайте також: Вийшов офіційний трейлер другої частини "Дюни"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).