Слідом за Каньє Вестом: The Weeknd планує відмовитися від сценічного імені

Новини
09.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ейбел?
ПОДЕЛИТЬСЯ

The Weeknd планує відмовитися від сценічного імені. Про це Ейбел Макконен Тесфає, справжнє ім’я музиканта, повідомив у своєму останньому інтерв’ю для W Magazine.  

"Наближається час, коли я готовий закрити главу Weeknd. Я, як і раніше, займатимуся музикою, можливо, як Ейбел, можливо, як The Weeknd. Але я досі хочу вбити The Weeknd. І я зроблю це. У кінці кінців. Я намагаюся скинути цю шкіру і відродитися", — розповів співак в інтерв’ю журналу W.

У розмові з журналістами The Weeknd також поділився історією про нещодавнє скасування концерту в Лос-Анджелесі. Артист зізнався, що причиною такого рішення стала його втрата голосу. За словами співака, подібне раніше не траплялося з ним. The Weeknd висунув теорію: він занадто перейняв образ свого героя в фільмі "Ідол", який, за сюжетом картини, не вміє співати.

"Можливо, я надто глибоко вникаю в це, але це було жахливо. Як The Weeknd, я ніколи не пропускав концертів. Я виступав із грипом. Я помру на цій сцені. Але В той момент у моїй голові відбувалося щось дуже складне", — поділився артист.

 

Читайте також:  Не Rolling in the Deep єдиним: 10 кращих пісень Адель

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).