Born in Ukraine: 3 українських б'юті-бренди з місцевим виробництвом

Красота
19.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Beauty Edition.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L'Officiel продовжує знайомитися з українськими брендами. Українці не лише приділяють увагу кожній деталі продукту, але й вкладають у виріб найголовніше — свою щедру душу та любов. Ми ділимося вже третьою частиною нашої рубрики Born in Ukraine. Ми, як і раніше, упевнені, що в Україні товари не виробляються, а народжуються!

Тож ми плануємо і надалі розповідати нашим читачам про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Ми підготували нову добірку з трьох українських брендів, які ви можете купувати, аби підтримати внутрішню економіку країни.

Feel Aroma Home

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Feel Aroma Home – бренд нішевих ароматів для дому та доглядової косметики для тіла, який понад 4 роки розвиває на ринку України культуру ароматизації. Засновниці бренду Feel Aroma Home Іра та Наташа – дві сестри з Одеси, які є шанувальницями нішевої парфумерії та мріяли створити такі аромати для дому, які подарують кожному насолоду від ароматної естетики у вигляді нішевих аромадифузорів.

Навіть в такий складний період бренд росте та розвивається. У 2022 році Feel Aroma Home створили лінійку догляду за тілом з нішевими ароматами.

Характерною особливістю бренду є капсульна колекція, що містить в собі декілька продуктів з одним ароматом - аромат для дому, зволожувальний крем для тіла, гель для душу та аромасаше. «Щоб отримувати насолоду від аромакомпозицій у всьому, що нас оточує», – діляться Іра та Наташа.

Love&Loss

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд Love&Loss – це про ефективність, біосумісність та естетичність. Мета бренду –популяризувати екологічне свідоме споживання та просувати ідею свідомого піклування про свою шкіру та волосся. Саме тому компоненти для косметики LL збираються з усього світу, навіть з Африки та Азії, а особлива увага приділяється саме якості інгредієнтів. Одна з останніх лінійок бренду – SUPERFOOD, до якої увійшли 4 високоефективні засоби для обличчя, в основі яких антиоксиданти, пребіотики, амінокислоти, кераміди, екстракт центелли азіатської та інші.

Жан niche concept

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

У 2022 році пісня «Ой, у лузі червона калина…»  набула нової хвилі популярності після виконання Андрієм Хливнюком у перші дні повномасштабного російського вторгнення на територію України та появи кавер-версії культового гурту «Pink Floyd» під назвою «Hey, Hey, Rise Up!». Сьогодні пісня стала символом і гімном українського спротиву.

Надихаючись відродженням пісні «Ой, у лузі червона калина…» український бренд Жан niche concept об’єднався х парфумером Богданом Зубченком, креатором першого українського парфумерного бренду BZ PARFUMS BOHDAN ZUBCHENKO since 1993, аби створити колекцію ароматів CHERVONA KALYNA.

CHERVONA KALYNA IN BLACK – стрімкий аромат з багатошаровим розкриттям, що увібрав в себе дух українських степів та лісів. Сміливий баланс свіжих трав’янистих та глибоких амброво-деревних і мускусних нот. Відчуття сили й волі. 

Ольфакторний тип: фужерний деревний аромат

Початковий акорд: лист смородини, лаванда, таврійський полин

Акорд серця: польові квіти, чебрець, шавлія, ягоди калини, чорний перець, кипарис, ялівець

Базовий акорд: ладан, ветивер, кедр, смоли, боби тонка, бальзам толу, тютюн, дубовий мох, амбра, мускус

CHERVONA KALYNA IN WHITE – огортаючий аромат, насичений енергією життя, що увібрав в себе запашні багатства української природи. Сонячний духмяний букет квітів та стиглих ягід і фруктів. Втілення сили відродження.

Ольфакторний тип: східний фруктово-квітковий аромат

Початковий акорд: ревінь, неролі, суниця, конвалія

Акорд серця: цвіт акації, жасмин, абрикос, чорнобривці, лісова фіалка,  дикий мед, корінь ірису

Базовий акорд: ожина, ветивер, лабданум, бензоїн, сандал, дубовий мох, боби тонка, ваніль, амбра, мускус

Дві компліментарні композиції CHERVONA KALYNA - IN BLACK та IN WHITE - розроблені парфумером таким чином, аби створити ідеальну ольфакторну пару. Аромати прекрасно доповнюють один одного при носінні разом двома особами. Тим більше, парфуми можуть бути сміливо нашаровані, тобто вдягнуті однією особою водночас, аби поєднання двох композицій  створило об’ємніший аромат з ефектним і гармонійним розкриттям.

Читайте також: Born in Ukraine: 9 українських брендів з місцевим виробництвом

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).