La Vacanza: колекція Versace pre-fall – 2023, створена разом з Дуа Ліпою

Тренды
24.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Барбікор, сяйво та гламур
ПОДЕЛИТЬСЯ

Versace приземлилися в Каннах, аби представити колекцію pre-fall – 2023. Образи для нового шоу Донателла Версаче розробила разом зі співачкою Дуа Ліпою. Колекція, створена дизайнеркою та авторкою хіта Levitating, отримала назву La Vacanza.

Шоу Versace пройшло на віллі поруч з Каннським заливом, місці з беззаперечним кінематографічним "родоводом". Саме там були зняті одні з найвідоміших кадрів фільму Альфреда Хічкока "Спіймати злодія" 1955 року.  Захід сонця, море, оточене гірськими схилами, стриманий мінімалістичний декор і друзі бренду в front row: у такій атмосфері пройшов показ Versace pre-fall – 2023.

Для створення спільної колекціїї Донателла Версаче та Дуа Ліпа надихалися архівними моделями бренду. Культові строгі силуети Versace знаменитості розфарбували в незатійливі відтінки рожевого та блакитного. Тренд на металічні кольори, який зберігається з нами вже не перший сезон, Донателла Версаче та Дуа Ліпа втілили в костюмах-двійках зі спідницями міні та сукнях тієї ж довжини.

Серед інших елементів жіночої частини La Vacanza – топи, бюстьє, костюми, жакети та денім. Чоловіча частка колекції водночас продовжувала ніжну кольорову палітру, втілюючи її в костюмах класичного та casual крою. У La Vacanza Версаче переосмислює чоловічі поясні сумки. Для їх створення Донателла та Дуа надихалися головними елементами рятувальних жилетів.

"Гламур для мене римується з упевненістю, одяг — це жіноча зброя, яка дозволяє щось сказати про себе. Гламур — це іскра, яка виходить зсередини, це енергія, це те, як ти поводишся, а одяг просто допомагає висловити цю енергію", — ділилися Версаче та Ліпа.

Читайте також: Кращі образи Каннського кінофестивалю – 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).