Що всередині: перший бутик високого ювелірного мистецтва Dolce&Gabbana

ПОДЕЛИТЬСЯ
Мілан, Італія
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dolce&Gabbana відчинили двері свого першого бутику, присвяченого високому ювелірному мистецтву та часовій справі бренду. Магазин розташований в Мілані, Італія, на торговій вулиці Віа Делла Спіга. Про це бренд повідомив на своєму офіційному сайті.

Проєкт бутику розробили архітектурне бюро Carbondale. Dolce&Gabbana вже не вперше співпрацюють з цією студією. Раніше Carbondale розробляли дизайн бутиків бренду в Іспанії, Гонконгу та Монако. Також Carbondale створювали архітектурні рішення для Louis Vuitton, а саме їх бутиків в Токіо та Сеулі.

"Від заворожуючого фасаду до розкішних інтер'єрів бутік уособлює пишність сучасної архітектури. Вхід через ефектні скляні двері делікатно розкриває чарівність фірмового чорного кольору бренду, символ непохитної елегантності, і те, з чого починається подорож Dolce&Gabbana у світ вишуканих прикрас та годинників", – ділиться бренд.

Інтер’єр бутику розділений на чотири зони та прикрашений великими дзеркалами, чорними вітринами з мармуру Black Marquina та дерева. Прикраси та годинники зберігаються в циліндричних вітринах, оздоблених склом і сталлю.

Читайте також:  La Vacanza: колекція Versace pre-fall – 2023, створена разом з Дуа Ліпою

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).