Дебют Фарелла Вільямса. Чоловіча колекція Louis Vuitton весна-літо – 2024

Стиль
21.06.2023
"Що ти робитимеш, коли на тебе світитиме сонце?"
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Парижі на культовому мосту Pont Neuf пройшов дебютний для Фарелла Вільямса показ чоловічої колекції Louis Vuitton. Зіркові гості в front row, захід сонця, хор Voice of Fire – така атмосфера супроводжувала шоу весна-літо – 2024.

В образах новий креативний директор модного Дому звертається до спадку бренду та досліджує його зв'язок з Америкою. У створенні колекції Фарелл надихався водночас і своїм шляхом в музичній індустрії. "Що ти робитимеш, коли на тебе світитиме сонце?", – під таким лейтмотивом пройшло шоу чоловічої колекції Louis Vuitton весна-літо – 2024.

Помітним елементом колекції став одяг з піксельним принтом — авторським поєднанням шах Damier і камуфляжу. Від костюмів та байкерських курток до блузонів та брюк – Damoflage, таку назву здобув принт, заполонив образи сезону весна-літо – 2024. Також до колекції увійшли куртки з тисненням LV, кардигани, жакардові костюми, шорти, тренчі та багато інших речей в різноманітних кольорових рішеннях.

Серед аксесуарів — культові сумки Keepall, Alma, Neverfull та Speedy, виготовлені не з класичної канви, а з м'якої шкіри. У цьому ж матеріалі новий креативний директор бренду представив алюзію на ланч-бег та картонні пакети. Їх Фарелл презентував у фірмовому помаранчевому кольорі пакетів для покупок Louis Vuitton.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).