Boucheron надає карт-бланш на сміливість в прикрасах

Съемка
05.07.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Неординарна ювелірна композиція з фокусом на яскравості
ПОДЕЛИТЬСЯ

У розпалі літа, в час змін та конвергенцій, бренд ювелірних прикрас Boucheron оголошує карт-бланш на демонстрацію яскравості й сміливості в аксесуарах. Колекція More is More — продукт, створений креативною директоркою Клер Шуан, щоб звільнитися від усіх обмежень.

Попкольори, геометричний дизайн, кітчеві мотиви — три ключі до опису лінійки ювелірних прикрас. Натхненна життєрадістю, колекція у формах сфер і кубів є одою експериментам та незвичній витонченості. Редакція L’Officiel розповідає детальніше про More is More.

Передісторія, бант Tie The Knot і шнурки для худі Pull me

У 2020, коли пандемія оточила Париж, Клер Шуан звернулася до свого мудборду за оптимістичною відповіддю. Метою More is More стало перетворити реальність у світ, який змінює значення радості. 

Один з айтемів колекції — великий і яскравий аксесуар для волосся. Гігантський бант червоний з одного боку, а з іншого — чорно-білі смуги мімікрують під знаковий код Boucheron gros grain. Tie The Knot прикрашений діамантами, білим золотом та зроблений з еластичного легкого матеріалу. Ще одна незвична новинка для ювелірних виробів — шнурки для худі. Pull me дозволяє інвестувати люкс у повсякденні образи.

Набір In the pocket and an apple a day та This is not a ring

З цими двома айтемами Boucheron стає адептом нонконформізму. Набір In the pocket and an apple a day не є звичним комплексом сережок, намиста й браслета. Ательє створює особливі прикраси — кишеню, в яку можна засунути руку завдяки гнучкості металу та об’ємний браслет. Також шість кілець This is not a ring естетично наче походять із 70-х і є яскравим, повним кольору набором.

Намисто Just an illusion в компанії Pearl Soap Bubble, Solve me

Велике екстравагантне намисто Just an illusion, з’єднане помаранчевими й синіми ланцюжками, покриває всі груди. Окрім цього, набір Pearl Soap Bubble з каблучки та намиста, створений із громіздких перлин. У їхній компанії кольє Solve me, яке відсилає нас до найвідомішої головоломки 80-х, перетвореної в дорогоцінний кубик.

Once in a blue moon і нашивки Do not iron!

Композиція Once in a blue moon спроєктована переосмисленням ікон Boucheron. Кольє Question Mark побачило світ у 1879 році й стало революційним через відсутність застібки, а каблучка Parfum із сапфіровим кабошоном доповнить образ. На противагу грайливими є нашивки, які відтворюють популярні аксесуари шкільних років.

Резинка I got your back, браслети Puissance Quatre та брошки Hit the road Jack

В елегантній резинці I got your back, яка є грою оптичних ілюзій, зібрані всі коди цієї колекції, а манжети Puissance Quatre сяють знаковими дизайнами Будинку: gros grain і діамантовою лінією. Також брошки Hit the road Jack із дорогоцінних металів стануть чудовою прикрасою до смокінга чи вечірньої сукні.

 Читайте також: Літній аромат: Arancia La Spugnatura — поєднання контрастів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).