Сила культури: ювелірний дім SOVA презентував колекцію прикрас CULTURE

Тренды
03.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд SOVA представив колекцію CULTURE, яка відображає силу української культури в ювелірних прикрасах. 

Колоски з жовтого золота, ніби дозрівали під гарячим серпневим сонцем, вони набули різних форм та вигинів в ювелірних прикрасах. Сережки відтворені в формі кола, злегка зігнутих ліній, а колосок на браслеті відтворює вигин руки та ідеально лягає на зап'ястя. Особливість колекції — брошка в формі колоска з діамантами. Це символ, який століттями живе в історії українців і став уособленням сили української культури.

Аби відобразити силу культури в ювелірних прикрасах, арт-команда SOVA зобразила колоски акцентними, непохитними та сильними. Ще з історії колосок символ родючої землі, врожаю, хліба, який підтримував родини та цілі покоління. А зараз українська пшениця, як культура, дає життя людям далеко за межами України. Саме це сила культури, яку здатні відчути у всьому світі. Золоті колоски  це нагадування про силу землі, своє коріння та незламне життя, яке завжди проросте, проб’ється.

У колекцію ввійшли 8 діамантових прикрас у жовтому золоті сережки, кольє, браслет, перстні та брошка. 

Читайте також: Ювелірний дім SOVA підтримав збір на розмінування країни «Нам тут жити»

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).