5 взуттєвих трендів осіннього сезону, які доповнять ваш гардероб

Тренды
04.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наближення осені спонукає до оновлення гардероба та перегляду осінніх колекцій флагманів модної індустрії. Цього сезону бренди експериментують із підборами, витонченістю, а також фемінністю та маскулінністю. Серед фаворитів дизайнерів високі чоботи, туфлі Мері Джейн і шнуровані моделі. Більше деталей про взуттєві тенденції дізнавайтеся в добірці L’Officiel Online.

Високі чоботи

Високі чоботи залишаються гітом вже кілька сезонів, а модні бренди продовжують створювати їхні нові інтерпретації. Stella McCartney пропонує поповнити гардероб чорною шкіряною моделлю, яка стане надійним базовим елементом. Водночас на показі Sacai демонструються обтислі чоботи, що доповнять образи з пальтом або тренчем. Інші варіації осіннього мастхеву презентували Burberry та Isabel Marrant.

Шнуровані моделі

Шнуровані черевики додадуть в образ гостроти, зокрема цим прийом послуговувалися в Gucci, міксуючи перлини, спідницю довжиною до колін та прозорий топ із громіздкими черевиками. Ще одну опцію пропонує італійський бренд Roberto Cavalli Fall — поєднайте мінісукню з чоботами на платформі. Також французький будинок моди Patou надає альтернативу: тренд на високі чоботи скомбінували зі шнурованими моделями.

Грайливі банти

Серед помітних трендів сезону осінь-зима — чарівні банти, які додадуть акцентності в набір базових моделей. Найгарячіший бренд на модній арені Loewe презентував взуття на пласкій підошві із золотистими бантами, а в Chanel додали квіткові мотиви. Заразом Versace надає перевагу цілому ряду невеликих бантів, як і Giambattista Valli.

Взуття з деніму

Глен Мартінс, креативний директор Diesel та Y/Project, відомий провокативністю та експериментами. Так, серед взуття Y/Project осіннього сезону вирізняються високі денімові моделі, які стануть центральним та екстраординарним акцентом образу. Менш епатажний варіант презентує Isabel Marant — короткі темно-сині черевики.

Засилля Мері Джейн

Мері Джейн, преппі туфлі з округлим мисом і ремінцями біля щиколоток, неодноразово з’являлися на подіумах. Etro доповнює це взуття квітковими принтами, водночас Roberto Cavalli обирає масивну підошву. Dior залишається вірним класичному варіанту, представивши чорно-білі Мері Джейн.

Читайте також: Головні модні тенденції осінь-зима 2023/24.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).