Як це було: благодійний захід the COAT на підтримку українських військових

События
08.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
100% виручених коштів пішли на благодійність
ПОДЕЛИТЬСЯ

Благодійний захід SHOE MARKET від the COAT by Katya Silchenko зібрав модне та свідоме ком’юніті Києва, щоб надати нове життя брендовому взуттю та 100% виручених коштів віддати на благодійність. Ціль SHOE MARKET цього року: зібрати 455 000 грн на сучасний протез від центра Superhumans для Юрія Заблоцького, військового, який втратив ногу в Харківській області, потрапивши під мінометний обстріл.

Завдяки активній підтримці клієнтів та друзів бренду, the COAT зібрав близько 500 пар взуття, що допомогло навіть значно перевиконати заплановану ціль. 

5 серпня у дворику the COAT у затишній та музичній атмосфері був поставлений власний рекорд: півмільйона гривень було зібрано всього за три години. Гості купляли взуття Dior, Chanel, Celine, Gucci, Louis Vuitton, Off-White та інші за символічними цінами, на аукціоні було розіграно ексклюзивний лот - туфлі першої леді Олени Зеленської, а партнери заходу створювали настрій кращої вечірки літа. 

Під хіти Wellboy, співачки KOLA та Дмитра Шурова Pianoboy танцювали та співали гості, спеціальний DJ-сет зіграв Антон Птушкін, пригощали (та передали частину прибутку) Milk Bar та Dog&Tails, дитячу анімацію на весь день створили «Зорепад Казок», провели танцювальний майстер-клас студія Must Dance Win, за естетичну флористику відповідали Kokio, а всю організацію взяли на себе агентство S*EVENT.

Команді вдалося зібрати 745 796 гривень та віддає всі гроші одразу двом нашим захисникам на два сучасні протези. Таким чином вдалось допомогти ще одному нашому захиснику Сергію Гуленко. Сергій раніше працював у поліції та пішовши у лави ЗСУ 25 лютого 2022 року. Вже мавши 2 важких поранення на островах під Херсоном, готуючи ділянку для наступу, підірвався на міні. Зараз хлопці проходять реабілітацію у Superhumans центрі та завдяки SHOE MARKET вже скоро зможуть отримати надсучасне протезування. 

Наразі в Україні вже близько 50 тисяч людей втратили одну чи більше кінцівок з початку повномасштабної війни.

«Ми розуміємо, що допомога важлива. І якщо раніше ми проводили SHOE MARKET раз на два роки, то зараз ми відчуваємо потребу робити їх кожен рік, бо розуміємо їх ефективність та бачимо відгуки наших гостей. Ми знаємо як створити ту класну атмосферу, коли допомагати справді легко і не хочеться зупинятись. Тож, не поспішайте передавати ваше взуття в комісійні чи викидати, ми дамо їм нове життя та допоможемо вже на наступному SHOE MARKET. І я впевнена, якщо кожен бізнес, що має свою лояльну аудиторію, покаже як можна легко допомагати разом, ми зможемо набагато більше досягти, як суспільство. Тоді починаємо з себе і вдячні за підтримку кожному», — Катя Сільченко.

 

Читайте також: Як це було: благодійний вечір “The Art Of Donations”

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).