script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

6 пам'ятних образів Вітні Г’юстон, які ми will always love

Тренды
09.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Досягнення Вітні Г’юстон, найкращої співачки свого покоління, важко знецінити: володарка «Еммі» та шести «Ґреммі» назавжди увійшла в історію завдяки своєму проникливому та сильному голосу. Такі пісні виконавиці як I Wanna Dance With Somebody й I Will Always Love You з драми «Охоронець» також міцно закарбувалися в попкультурі. 

9 серпня, в день народження Вітні Г’юстон, L’Officiel Online згадує пам’ятні образи суперзірки, які надихають на експерименти з естетикою 80-х та 90-х.

Спортивний лук на Супербоулі

Перфоманс Вітні Г’юстон на американському Супербоулі у 1991 став справжнім тріумфом. Співачка виконала гімн США — її виступ згодом високо оцінили критики та побачили майже 750 мільйонів людей у всьому світі. Зірка була вдягнута в спортивний костюм Le Coq Sportif та кросівки Nike, хоча спочатку мала з’явитися в чорній коктейльній сукні.

Чорна шкіряна сукня без бретельок

Для виступу в Лондоні на Brit Awards, щорічній британській премії, Вітні обрала чорну шкіряну сукню без бретельок. Також в образі, який підкреслює макіяж у темних тонах, співачка з’являлася в кліпі It's Not Right but It’s Okay.

Блискучий шик 80-х

Наприкінці вісімдесятих відбувся концерт, на якому Вітні Г’юстон вшанувала пам’ять Нельсона Мандели. Виконавиця під час свого виступу була одягнена в розшитий бісером двобортний блейзер, чорні рукавиці та водолазку. Тоді за концертом на стадіоні «Вемблі» у Великій Британії спостерігала 600-мільйонна аудиторія з 67 країн.

Білий образ для «Ґреммі» 

У 1994 році пісня I Will Always Love You, саундтрек до стрічки «Охоронець», стала найкращою за версією «Ґреммі». Вітні обрала довгу білу сукню й сріблясті прикраси для незабутнього перфомансу на премії та спільної появи на урочистому хіднику з продюсером Девідом Фостером.

Невимушеність базового одягу

Мастхев комбінація сучасного гардеробу із піджака, синіх джинсів, білої сорочки чи водолазки — була одним із модних прийомів Вітні Г’юстон та центральним елементом стилю 80-х і 90-х вцілому. Саме в такому базовому образі легендарну співачку сфотографували під час запису її першого альбому.

Тогочасний mermaidcore 

На світовому турне Bodyguard Вітні Г’юстон вдягнула дизайн американського бренду Marc Bouwer. Зазначається, що натхненням для образу стала подоба міфологічної русалки.

«Я люблю зелений колір. Він нагадав мені про колір морських водоростей, які прибиваються до берегів Південної Африки, де я народився. Я хотів додати елемент хвилястості на шиї та рукавах, щоб створити повний образ русалки», — розповів дизайнер Марк Бувер.

Читайте також: Бездоганний силует і королівські відтінки: одягнутися як Меган Маркл.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
29.08.2024
Chanel
Аромат Allure Homme Sport Superleggera
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).