Київський Saint Bar проведе музичний триб’ют-вечір The Beatles

Новини
14.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Відпочинок в атмосфері свінгуючого Лондона
ПОДЕЛИТЬСЯ

Коктейльний бар у Києві Saint Bar презентує серію акустичних триб’ют-вечорів, присвячених легендарним виконавцям. На першому заході пролунають нові інтерпретації композицій британського гурту The Beatles.

Івенти заклад організовує спільно з музичним продюсером і радіоведучим Павлом Шильком, відомим під псевдонімом DJ Pasha. Після триб’ют-вечора на честь Ліверпульської четвірки плануються концерти з піснями Елтона Джона, Адель, гурту Scorpions та інших зірок. 

«Музичні вечори — невіддільна частина нашого закладу. Saint Bar — це своєрідне місце спокою для мешканців і гостей Києва. Музика, яку ми дбайливо відбираємо для наших вечорів, є важливою складовою цієї “терапії”. Це відображається також і в інших наших проєктах. Під час першого шоу ми зануримо гостей в атмосферу свінгуючого Лондона та проведемо надзвичайний вечір», — каже засновниця Saint Bar Марія Дідковська.

Вечори супроводжуватимуться виконанням культових гітів найкращими музикантами України. Водночас DJ Pasha розповість гостям маловідомі факти про кожну з музичних композицій.

Вишуканий Saint Bar розташований напроти Національної опери України. Бар відтворює атмосферу лондонських закладів і пропонує гостям класичне коктейльне меню. Заклад запрошує зануритися в атмосферу революційного Лондона разом із музикою The Beatles вже 17 серпня о 20:00.

Читайте також: Як це було: благодійний захід the COAT на підтримку українських військових.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
17.05.2024
Marc-Antoine Barrois
Аромат для жінок і чоловіків Tilia
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).