Кохання і мистецтво: дивіться трейлер байопіку «Маестро» з Бредлі Купером

Новини
16.08.2023
ПОДІЛИТИСЯ
Любовний лист життю й мистецтву
ПОДІЛИТИСЯ

Netflix презентував тизер байопіку «Маестро», що розповість історію культового диригента Леонарда Бернстайна єврейсько-українського походження. Стрічка стане любовним листом життю й мистецтву, а також емоційним зображенням сім’ї й кохання.

Сюжет «Маестро» дослідить 25-річний шлюб Берстайна та його дружини Феліції Монтеалегре (Кері Малліган). Водночас фільм також висвітлить ймовірні романтичні зв'язки композитора з чоловіками, які ніколи не були підтверджені диригентом.

Виконавцем головної ролі та автором сценарію виступить Бредлі Купер, який зрежисував драму «Народження зірки». У продюсуванні кінокартини взяли участь Стівен Спілберг, Мартін Скорсезе й Тодд Філліпс («Джокер»). 

Серед інших представників акторського складу — Мая Гоук («Дивні дива», «Астероїд-Сіті»), Сара Сільверман («Ральф») та Майкл Урі («Потворна Бетті»).

Прем'єра біографічної стрічки «Маестро» про оскароносного композитора Леонарда Берстайна відбудеться на Венеційському кінофестивалі у вересні. Для перегляду на Netflix фільм стане доступним 20 грудня.

Читайте також: «Я, Ніна»: дебютний трейлер нової української стрічки.

ПОДІЛИТИСЯ
РІЧ ДНЯ
17.05.2024
Marc-Antoine Barrois
Аромат для жінок і чоловіків Tilia
На сайті доступні аудіозаписи статей, підкасти і рекомендації стилістів в аудіо-форматі. Такі матеріали відмічені відповідним знаком(зліва).