script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

7 пар Мері Джейн для теплої осені

Тренды
16.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Оновлення взуттєвого гардеробу
ПОДЕЛИТЬСЯ

На відміну від інших трендів, таких як барбікор чи мермеідкор, стиль преппі стає актуальним кожної осені. У школах Іст-Сайду розпочинається навчальний сезон, надихаючи навіть тих, хто зі студентських років не сидів за шкільною партою. Якщо ви, як і ми, засумували за уніформами героїнь «Пліткарки», час оновити свій осінній гардероб. Сорочки та тенісні спідниці, класичні брюки та бомбери чи преппі-сукні – ніщо краще не доповнить ці образи, ніж туфлі Мері Джейн. Редакція L`Officiel зібрала сім пар, актуальних на будь-який випадок у житті.

Prada

Лаковані балетки від Prada поєднують одразу два трендових дизайни – «балерина» і Мері Джейн. Пара стане чудовим доповненням як класичних, так і більш неформальних образів. Чорні балетки доповнюються трикутним логотипом бренду на мисі.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

GABRIELA HEARST

Якщо ви шукаєте Мері Джейн на підборах, пара від Gabriela Hearst – кращий вибір. Модель Dolly Heel обрамлена T-подібним ремінцем, що додасть елегантності будь-яким образам.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

COS

Cos переосмислює «вічну класику» та представляє більш маскулінну версію балеток Мері Джейн. Мигдальний мис, широкий ремінець і срібна пряжка – здається, пошук ідеальної пари на повсякденні дні ще не був таким коротким.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

&OTHER STORIES

Втілення того, якими мають бути класичні Мері Джейн, можна знайти в &Other Stories. Пара має вишуканий мінімалістичний дизайн, який представлений у двох базових кольорах – чорному та бежевому.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

GANNI

Коли в житті не вистачає сяйва, балетки Ganni стануть вашим антидепресантом. Бренд поєднав стриманий дизайн з фактурним матеріалом і застібкою, прикрашеною блискучими кристалами. 

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

HVOYA

Серед українських брендів ми шукаємо яскраві варіації Мері Джейн. Бренд Hvoya не йде на компроміси, тому представляє балетки Mini Jane з анімалістичним принтом. Леопардові та зебра – найсміливіші фаворити.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

LOOKIE ATELIER

Класична модель балеток у молочному кольорі з округлим мисом від українського бренду Lookie Atelier пасуватиме до будь-якого повсякденного образу. Червоне серце – деталь, яка не залишить байдужими прихильниць стилю преппі.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).