script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Майстер-класи та виставки: в Києві пройде ДВРЗ Design Days

Новини
17.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Українські бренди дизайну будуть представлені на одній платформі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наприкінці серпня промисловий район Києва — ДВРЗ — перетвориться в платформу для виставок українського дизайну. З 18 по 27 серпня подія ДВРЗ Design Days об'єднуватиме молоді бренди, архітекторів і поціновувачів предметного дизайну.

«Ми, організатори ДВРЗ Design Days, спільно з нашими партнерами — АГРОМАТ, Tiger, MANEZH, Rebuild UA Hackathon, маємо спільну й дуже важливу місію: донести до широкої аудиторії, що дизайн — це не просто об'єкти та форми, а вагома частина культури, яка рухає суспільство вперед», — йдеться в оголошенні.

У рамках Тижня сучасного українського промислового дизайну буде представлена експозиція меблів, освітлення та предметів декору в галерії Panoptikum Collection. За сценографію майданчика відповідає Юрій Зіменко: дизайнер поєднав естетику й функціональність.

Серед учасників ДВРЗ Design Days молоді українські бренди NOOM, Kint Bureau, Joyf, SVITANOK, Litvinenko Design, DONNA, AMAZE vase, buro15 та інші.

Паралельна програма ДВРЗ Design Days включатиме майстер-класи зі створення побутових об’єктів дизайну з використанням вторинного матеріалу. Також будуть представлені експозиції першого Українського Павільйону на London Design Biennale 2023 та проєкти фіналістів конкурсу Rebuild Ukraine по відбудові Північної Салтівки.

Ще одна ціль Тижня промдизайну — спільно з ГО «Об'єднання відповідальних громадян» зібрати кошти на реконструкцію Центру Відновлення військових та цивільних.

Подія ДВРЗ Design Days відбуватиметься за адресою Алматинська, 8. Охочі зможуть доєднатися до тижня дизайну за попередньою реєстрацією.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).