script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Компанія BMW анонсувала вихід нових Mini Cooper у винятковому дизайні

Новини
04.09.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
П'яте покоління Mini Cooper
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нещодавно BMW представила нові моделі Mini Cooper у кольорі The Blueprint Blue. Машини даного типу можуть мати як звичайний, так і електродвигун. Зовнішній вигляд авто п’ятого покоління відрізняється більшими колісними дисками й відсутністю виступів на крилах, водночас автомобіль зберіг класичні круглі фари, між якими органічно розташована масивна решітка радіатора із заглушкою посередині. Позаду з’явилися нові незвичайні ліхтарі трикутної форми.  

Інтер'єр натхненний Mini 1959 року з круглою панеллю приладів спереду і по центру, що свого часу був результатом колаборації з дизайнером Полом Смітом.  Щодо технічного оснащення, то в машину влаштований власний інтелектуальний помічник, який розуміє голосові команди.Серед додаткових функцій варто відзначити опціональний асистент паркування з 12 датчиками й чотирма камерами.

«Натхненні нашою історією, ми розробили свою власну нову мову дизайну, що визначає нашу ДНК. Ідея, що лежить в його основі, — це дизайн, який надає кожній новій моделі MINI сильний, індивідуальний характер і характеризується чіткою, зниженою мовою дизайну, інтуїтивно сфокусованою на основних рисах бренду», – описав оновлений дизайн автомобілів Олівер Хейлмер, голова підрозділу Mini Design.
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).