Born in Ukraine: 4 українські бренди, які закохують у себе

ПОДЕЛИТЬСЯ
Вереснева добірка L`Officiel Online
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L'Officiel продовжує знайомити читачів з українськими брендами. Українці не лише приділяють увагу кожній деталі продукту, але й вкладають у виріб найголовніше — свою щедру душу та любов. Ми ділимося вже сьомою частиною нашої рубрики Born in Ukraine. З плином часу ми все також упевнені, що в Україні товари не виробляються, а народжуються!

L`Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Редакція підготувала нову добірку з чотирьох українських брендів, у які ми закохалися цього вересня. Це ті товари, які ви можете купувати, аби підтримати внутрішню економіку країни.

ChouChoú

 

В Україні, де турбота про домашніх улюбленців завжди була частиною культури, з'явився новий бренд, який вже завоював серця тисяч власників собак – «Шушу». Цей молодий та впливовий бренд аксесуарів для собак став справжнім відкриттям для тих, хто цінує якість, елегантність та майстерність в кожній дрібничці. Заснований під час повномасштабної війни в 2022 році, бренд Шушу виявився як свіжий подих в індустрії домашніх тварин.

 

 

«Шушу народився з бажанням підняти якість стандартів у світі аксесуарів для собак, допомогти їм виражати свою неповторність», - ділиться Олександра Денисова, засновниця бренду.
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Шушу» пропонує широкий вибір аксесуарів для собак, включаючи повідці, шлейки, нашийники, пледи, лежанки та іграшки. Кожен предмет створений з найкращих та найвисокоякісніших матеріалів, з увагою до деталей, щоб забезпечити комфорт та задоволення вашого пухнастого друга. А ще, зовсім скоро в CHOUCHOÚ буде презентована нова колекція одягу для хвостиків!

Але ChouChoú - це не просто бренд аксесуарів. Це втілення стилю та розкоші у світі собачого дозвілля. Їхні комплекти амуніції стали відомими не лише в Україні, але й за кордоном. Власники собак бачать у Шушу не просто товари, а предмети мистецтва, які підкреслюють гідність та індивідуальність їхніх улюбленців.

«Шушу» - це бренд, який народився в часи випробувань і складностей, але вдало зміг поєднати якість і стиль, створивши щось надзвичайно красиве. Це приклад того, як в Україні виростає не лише талановитий бізнес, а й шедевр мистецтва, який залишає свій слід у світі моди та дозвілля собак. «Шушу» - це не просто бренд, це спосіб проявити свою любов до свого чотирилапого друга. Це про звʼязок між людиною та собакою. Walk with ChouChoú!

LLEIK

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

LLEIK — молодий український бренд кежуального одягу для впевнених у собі, вільних та чуттєвих жінок.Колекція Notice.Feel.Reflect натхненна відчуттями та глибиною сприйняття кожної жінки, вона про жіночність та вибір бути різною, але завжди – собою.

Моделі з лаконічним кроєм та акцентними деталями у вигляді необроблених країв на лонгслівах та подвійного поясу на спідницях підкреслюють тендітність та індивідуальність. Бест-селером колекції є мінімалістична сукня у максі довжині, яка легко стилізується як у повсякденний, так і у вишуканий вечірній образ. Усі вироби колекції легко поєднуються між собою та доповнюють один одного, створюючи комфортний та стильний гардероб для своєї власниці.

Засновниця LLEIK ділиться філософією бренду:

«Кожен день приносить нам нові події, емоції та настрій, і надзвичайно важливо чути себе, та попри все залишатись собою. Одяг LLEIK підкреслює твою індивідуальність, адже це одяг з твоїм характером».

HIRUDO DERM

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

HIRUDO DERM - перший український бренд аптечної дерматокосметики, який з 2004 року працює, аби надати жінкам впевненності в собі, допомогти заповільнити плив часу, перемогти недосконалості шкіри і забути про них. За майже 20 років декілька мільонів украінок вже скористалися хоча б одним з косметичних засобів цього бренду, що спеціально розробляються фахівцями Медичного НПО Біокон для рішення проблем шкіри, таких як: акне, підвищена чутливість, вікові зміни, фотостаріння, пігментація. 

Характерною особливістю бренду є застосування інноваційних інгредієнтів на межі косметичного та дерматологічного походження, з науково доведеною єфективністю, які безпечні та добре сумісні зі шкіро. Об'єднані в спеціалні HD-комплекси ці компоненти доповнюють і підсилюють дію один одного і діють цілоспрямовано на вирішення специфічних проблем шкіри. 

Всього створено 7 ліній - програм щоденного і курсового догляду за шкірою для корекції її стану і відновлення порушених функцій:

  • Sensitive – для чутливої шкіри обличчя.
  • Extra-Dry – для сухої шкіри обличчя та тіла.
  • Oil Problem - для жирної та комбінованої шкіри обличчя.
  • White Line – для шкіри обличчя з гіперпігментацією.
  • Anti-Age - догляд за шкірою, що піддається віковим змінам.
  • Sun protect - для захисту фоточутливої шкіри в умовах містах та пляжу.
  • Atopi program - догляд за шкірою обличчя і тіла, що схильна до атопії. 

 Окрім використання інноваційних рішень при створенні косметичних формул перевага HIRUDO DERM, зі слів творців марки, обумовлена бажанням надати украінкам змогу найкоротшого шляху до краси.  Але ж за рецептом красивої шкіри від HIRUDO DERM достатньо завітати до найближчої аптеки. 

PAPAYA

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд PAPAYA створює одяг, взуття та аксесуари для впевнених у собі та активних жінок та дівчат. За 13 років роботи, завдяки високій якості виробів, чіткій стилістичній концепції та великому різноманіттю моделей компанія стала широко відомою та популярною серед поціновувачів моди, стилю та комфорту. 

Цього сезону PAPAYA представили нову колекцію OFFICE`23, яка натхненна офісною естетикою та втілює образ сучасної леді. Різноманітна і водночас стилістично цілісна, нова колекція відображає простоту та вишуканість, яка переплітається з останніми трендами сезону. Вона включає класичні речі в сучасній естетиці, створюючи ідеальний баланс між комфортом та вишуканим діловим стилем.

Високоякісні тканини, ідеальний крій, продумані лекала – від класичних блейзерів та жилетів до стильних жіночних суконь та спідниць extra довжини, кожна річ втілює в собі сучасні тенденції, надаючи впевненість та комфорт.

Переглядайте колекцію OFFICE`23 на сайті або приміряйте в магазинах PAPAYA.

 

Читайте також: Born in Ukraine: 4 бренди, якими варто поповнити свій wish list

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).