script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Що всередині: паризький бутик Bottega Veneta відкрив свої двері після реновації

Стиль жизни
03.10.2023
ТЕКСТ: Андрій Доценко
ПОДЕЛИТЬСЯ
Італійська майстерність і модерністська чуттєвість
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нещодавно будинок моди Bottega Veneta відкрив свій оновлений флагманський магазин у Парижі. Двоповерховий простір, розташований за адресою Авеню Монтень, 12, став першим торговим простором Bottega Veneta, спроєктованим креативним директором Матьє Блазі. Інтер’єр вдало поєднав у собі головні коди бренду – італійську майстерність і модерністську чуттєвість. 

Простір характеризується поєднанням двох основних матеріалів: скла, що походить з Венеції, та італійського горіхового дерева. Промислові скляні блоки філігранно інтегровані в підлогу, стелю та стіни, створюючи довершений геометричний візерунок і розсіяне однорідне світло по всьому магазину. Панелі з горіхового дерева обрамляють вписані у своє полотно блоки, а також розмежовують загальний простір у 800 квадратних метрів. 

Футуристичні мотиви дизайну в синкретизмі поєднуються із затишними заокругленими формами меблів від Маріо Белліні. Просторі світлі зали розмежовані м'якими зонами відпочинку, роздягальнями та гардеробними. У хвилеподібному коридорі, подовженій галереї криволінійної форми, через комплексне використання дерева й приглушеного світла створюється атмосфера тихого усамітнення.

Магазин унікальний не тільки загальним інтер'єром, а й деталями. Вішаки для одягу виготовлені з дерева та скла, відлитого вручну венеційськими майстрами. М'які текстури шкіряних сидінь та вовняних килимів нагадують про особливу чуттєвість та винахідливість колекцій Bottega Veneta. Окремі елементи на дзеркалах магазину створюють хвилясті відображення, які нагадують водні пейзажі Венеції. Ззовні вхідні двері прикрашає унікальна скляна ручка від японського художника по склу Ріцуе Мішіма.

У магазині Bottega Veneta на Авеню Монтень, 12, будуть представлені всі категорії продукції бренду, а також надаватиметься нова послуга персоналізації окремих шкіряних виробів.

Читайте також: Що всередині: beauty-простір Dries Van Noten у Парижі. Еклектика історичної спадщини і сучасного дизайну

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).