Лімітована колекція W8LESS у розділі українського ресайклінгу

Тренды
13.10.2023
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Сучасне бачення моди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд W8LESS та його засновниця Анна Шаш презентували особливу осінню колекцію одягу, яка складається з трьох різних дропів, об’єднаних головною метою — залишатися собою та вірною своєму стилю.

Однією з частин фешн-релізу стали трикотажні образи, нитки для яких були виготовлені зі старого деніму в Італії. Серія з осінньої колекції розкриває цінності українського бренду — інновації, екологічність й інтелектуальний стиль.

«Екологічний підхід є однією з основних цінностей нашого бренду: ми дбаємо про слід, що лишаємо. Починаючи з того, що за всі дев’ять років існування бренду ми не використали жодного пластикового пакування, закінчуючи тим, що ми використовуємо залишки тканини для виготовлення багаторазових мішечків, які даруємо клієнтам. І от зараз ми зробили наступний крок і використовуємо ресайкл-матеріал для створення одягу», — ділиться засновниця Анна Шаш ексклюзивно для L`Officiel Online.

Нитка, з якої виготовлений трикотаж, створена зі старих джинсів. За допомогою спеціальних машин джинсове полотно подрібнюється та перетворюється на волокна, які далі скручуються в мотки. W8LESS зробили свій внесок в розвиток українського ресайклінгу – складного, кропіткого і дорогого процесу. Такі речі значно важче виготовляти, потрібно враховувати безліч факторів і переналаштовувати виробництво.

«Процес в’язання ресайклінг-нитками потребує значної уваги та вміння. Вʼязане полотно виходить необнорідним, з ущільненнями. Це і є його особливість, за це його і любимо. Також така пряжа сильно «сідає» після прання, яке є обов’язковим етапом в виробництві. Але ми вважаємо, що отриманий результат того вартує», — розповідає Анна.

Придбати осінню коллекцію W8LESS можна на сайті бренду чи у бутіках за адресами: вул. О.Гончара 88 та ВДНГ, Павільйон 6.

Читайте також: Як носити в’язаний жилет цієї осені

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).