script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Академія Bottega Veneta: збереження спадку

Стиль жизни
16.10.2023
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Сансара знань
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вшановуючи свій спадок та ремісниче надбання, Bottega Veneta запускають Академію Labor et Ingenium (з латини — «ремесло» та «творчість»), у якій студентів навчатимуть унікальним технікам бренду. У школі проводитимуть лекції, воркшопи та курси як для діючих співробітників компанії, так і для студентів.

Академія розташовуватиметься між майстернею бренда в Монтебелло-Вічентіно та новим простором Bottega Veneta в італійському муніципалітеті Дуевілле. Усього 50 студентів на рік зможуть пройти курс від п’яти майстрів компанії, які поділяться ремісничим досвідом й інноваційними техніками. Бренд обіцяє працевлаштування для учнів, які закінчать програму Академії.

«Виняткове ремесло і творчість мають важливе значення для нашого бренду і для спадщини нашого рідного регіону Венето. З Академією ми виводимо колективний дух, що лежить в основі Bottega Veneta, на новий рівень, спираючись на нашу багату історію обміну навичками та інноваціями, щоб виховувати ремісників майбутнього», — ділиться генеральний директор Bottega Veneta Лео Ронгоне.

Старт першого курсу розпочинається вже сьогодні, 16 жовтня. "Ремісничий творчий процес: Навчальний курс з дизайну сумок та розробки продуктів" — це семитижневий інтенсив, створений разом з Università Iuav di Venezia. Курс включатиме розробку прототипів сумок з використанням ремісничих технік, лекції по професійному спілкуванню та побудові відносин з брендами. Лектор курсу — високопоставлений ремісник, головний майстер Bottega Veneta Руджеро Негретто.

Негретто брав участь у фільмі бренду Craft in Motion, прем’єра котрого пройшла в квітні 2023 року. Руджеро розповідав про спадок Bottega Veneta та плетіння Intrecciato. Зйомки стрічки проходили в ательє бренда, відреставрованній віллі XIX століття на півночі Італії.

 

Читайте також: Що всередині: паризький бутик Bottega Veneta відкрив свої двері після реновації

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).