script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Тизер нового альбому «Christmas»: Шер повертається в музичну індустрію

Новини
18.10.2023
ТЕКСТ: Андрій Доценко
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американська попспівачка Шер випускає новий музичний альбом «Christmas». Альбом включає 13 культових різдвяних треків, у записі яких взяли участь Стіві Вандер, Сінді Лопер, Майкл Бубле, репер Tyga і Дарлен Лав. Нещодавно вийшов довгоочікуваний тизер, в якому співачка ділиться радісними емоціями від запису музичних композицій, які будуть за її словами шаленими.

 

Загальна концепція сповнена глибокого символізму. Альбом присвячений матері Шер Джорджії Холт, яка у віці 96 років померла напередодні різдвяних свят. Також серед добірки композицій є пісня «Christmas(Baby Please Come Home)», вперше заспівану Шер у віці 17 років на бек-вокалі під час виконання Дарлен Лав.

Співачка зізналася, що мала досить тривалу підготовку до запису композицій. «Я не співала багато років. Тому я подзвонила своїй неймовірній викладачці Адрієнн Енджел. Їй 96, вона була моєю вчителькою з 40 років, коли я ще знімалася в кіно, а не співала», – щиро поділилася Шер.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).