script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Пухнаста пригода з нагоди 10-річчя культового Max Mara Teddy Bear Coat

Стиль жизни
24.10.2023
ТЕКСТ: Андрій Доценко
ПОДЕЛИТЬСЯ
Перша зупинка – Ченду
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цієї осені Teddy Bear Coat святкує свій перший ювілей. З цієї нагоди бренд організовує Big Global Fashion Adventure, подорож містами світу з експериментальними поп-апами. Першою зупинкою стало китайське місто Ченду, відоме заповідником для панд.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Пальто Teddy Bear було розроблене в 2013 році, натхненне архівними колекціями Max Mara з 80-х років минулого століття. Секрет успіху культового пальта полягає в його унікальній формі, що затишно огортає, та преміальній тканині. Ідеальне поєднання надзвичайно м'якої вовни й волокон альпаки або верблюда на шовковій основі забезпечують баланс між стилем і особливими комфортом.

 

 

Поп-ап бренду – невелика резиденція – своєю айдентикою нагадує пухнасту текстуру тканини Teddy, якою вкрита поверхня кімнат, їхнє внутрішнє оздоблення, починаючи від підлоги, закінчуючи столовими приборами на кухні. Серед елементів декору розміщені інтерактивні дзеркала, у відображенні яких можна побачити цифрових пухнастих ведмедиків, що охоче повторюють рухи гостей. 

Резиденцією бренд закликає залишити позаду метушливі реалії повсякденного життя і зануритися в затишний світ. Крізь інтерактивні вікна можна побачити пухнасті пейзажі району Teddy. Поп-ап, що відкрив свої двері на Міжнародній фінансовій площі (IFS) в Ченду, діє до 29 жовтня 2023 року. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).