script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Слава та зради: вийшов новий трейлер «Маестро» з Бредлі Купером

Новини
26.10.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Зірковий каст також включає Кері Малліган і Маю Гоук
ПОДЕЛИТЬСЯ

Netflix опублікували новий трейлер байопіку «Маестро» — фільму про кульового диригента Леонарда Бернстайна. Виконавцем головної ролі, сценаристом і режисером виступив Бредлі Купер.

Новий трейлер демонструє початок стосунків Бернстайна та його дружини Фелесії Монтеалегре: як вони зустрілись й закохалися. В іншій сцені диригента зображують вже в похилому віці, коли він згадує поради Фелісії (Кері Малліган) щодо його музики.

«А якщо в тобі нічого не співає, то ти не можеш робити музику. Так вона мені сказала», — поринає в спогади про дружину Бернстайн. Між миготінням чорно-білих і кольорових сцен також зображено, як диригент здобуває всесвітню славу.

Також трейлер містить уривок, в якій Монтеалегре усвідомлює, що її чоловік має романтичні зв’язки з чоловіками. «За перебування на орбіті мого брата треба платити, ти ж знаєш», — говорить сестра диригента Ширлі Бернстайн (Сара Сільверман) Фелісії.

Байопік «Маестро» вперше дебютував на Венеційському кінофестивалі, де отримав семихвилинні овації. Стрічка сфокусується на 25-річному шлюбі Бернстайна та його дружини Фелесії Монтеалегре.

У листопаді стрічка вийде в обмежений прокат, а 20 грудня з’явиться на Netflix.

Читайте також: Шедеври й дебюти: 6 фільмів із кінофестивалю «Молодість» у Києві.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
29.08.2024
Chanel
Аромат Allure Homme Sport Superleggera
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).