script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Зірка «Все завжди й водночас» Мішель Єо — нова амбасадорка Balenciaga

Новини
10.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Акторка також з’явилася в весняно-літньому кампейні дому
ПОДЕЛИТЬСЯ

Новою амбасадоркою Balenciaga стала Мішель Єо, акторка та зірка оскароносної стрічки «Все завжди й водночас». Вона стала третьою медіаперсоналією в історії модного дому, яка посіла цю посаду. Нова роль Мішель Єо була відзначена чорно-білим портретом фотографа-портретиста Платона та появою в весняно-літньому кампейні 2024.

«Я безмежно рада приєднатися до Balenciaga як амбасадорка бренду. Для мене мода — це форма мистецтва. Це не просто сукня, а самовираження, те, як ти почуваєшся в ній, і цінності, які ти втілюєш, одягаючи її. Це спосіб розповісти світові про мою роботу та про те, ким я є», — ділиться Мішель Єо.

Упродовж кар’єри довжиною в чотири десятиліття акторка стала відомою завдяки різножанровим фільмам — від бойовиків і участі у франшизі «бондіани», комедійних ролей до драматичних. Знаковою для Мішель Єо була гра в науково-фантастичному фільмі «Все завжди й водночас». Саме ця роль принесла їй перший «Оскар», що зробив її першою азійською лауреаткою за всю 95-річну історію премії.

Співпраця Мішель Єо та модного дому відзначилася появою акторки в сукні Balenciaga Couture на цьогорічному Каннському кінофестивалі та вечері Kering Women in Motion Dinner. Саме на останньому заході вона отримала премію Women in Motion за внесок у кінематограф.

«Носіння Balenciaga змушує мене цінувати артистизм і майстерність, що стоять за кожною річчю. Бренд втілює почуття оригінальності та актуальності, завжди залишаючись вірним своїй спадщині кутюрного ательє. Для мене велика честь співпрацювати з Balenciaga», — говорить Мішель Єо.

Вперше у своїй історії Balenciaga призначили амбасадорів у серпні 2023 року. Ними стали французька акторка Ізабель Юппер і тайський актор Кріт Амнуайдечкорн.

Читайте також: Balenciaga представляють першу колекцію одягу та спорядження для лижного спорту.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).