script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Досягай вершин: перша українська альпіністка на Манаслу Антоніна Самойлова підняла прапор SOVA на вершині гори

Новини
16.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Антоніна Самойлова стала першою українкою, яка піднялася на восьмитисячник Манаслу. Більше того, альпіністка здійснила сходження в прикрасах ювелірного дому SOVA та підняла на горі прапор із закликом для всіх українських жінок. 

Альпінізм – один з найбільш ризикованих та водночас захопливих видів спорту у світі. Існує 14 гір-восьмитисячників, які мріють зібрати у своїй «колекції вершин» найбільш відчайдушні альпіністи світу. Серед українських альпіністів 35 здійснили сходження на найвищу гору світу – Еверест. Шість з них жінки. Антоніна Самойлова – перша українська альпіністка, яка двічі піднялась на Еверест. 

У вересні цього року Тоня поставила собі ще один виклик – здійснити сходження на восьмитисячник – гору Манаслу, щоб донести український прапор туди, де не літають птахи.Тому сьогодні ми подивимося на альпінізм жіночим поглядом, адже саме вони надихають бренд SOVA наповнювати ювелірні колекції сенсами та реалізовувати важливі проєкти. 

Про те чому Антоніна вперше вирішила зійти на вершину, жінок в альпінізмі та як це захоплення змінило її життя дивіться у проєкті. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).