script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Єдність і солідарність: відбувся 21th сезон Odessa Fashion Week

Новини
20.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

19 листопада відбувся 21th сезон Odessa Fashion Week, який присвячено солідарності та єдності. Весь світ вже ідентифікує жовто-блакитний прапор як головну ознаку української ідентичності. На знак солідарності з Україною багато визначних пам'яток по всьому світу були оформлені державною символікою України. Сьогодні ситуація в Ізраїлі нагадує нам про те, що переживає Україна щодня. Ізраїль та Україна — дві країни, які зазнали агресії. Щоб перемогти, однієї солідарності недостатньо, потрібна єдність та підтримка наших народів. 

Нова колекція AKEL «Сила Єдності» втілює ідею того, що разом ми сильніші. У цій колекції кожна деталь стала символом підтримки багатокультурності та збереження культурного різноманіття. Білий завжди був кольором миру і добра, а блакитний вважається кольором світу та спокою у багатьох культурах. В іудаїзмі – це священний колір. Кольорова гамма капсульної колекції пов’язує державні символіки обох країн в знак солідарності та єдності.

В рекламному кампейні 21th сезону Odessa Fashion Week представлено не просто одяг, а й символи єдності, підтримки та тісних зв'язків між нашими народами. В ідею капсульної колекції AKEL «Сила Єдності» покладено прагнення поєднати наші дві культури, показати підтримку та втілити в життя ідею гармонії та миру. 

В рамках заходу свої колекції представили дизайнери: AKEL, BENNETON & AMAZONKA MODELS, 1991 ETNO STUDIO, ROYAL FAMILY MODELS, ALNEST, ENSLAVER Lingerie & Sorsets, NEZHURINA & TUT.FAYNO, CELEBRITY ROOM та MAWKA & ANNA ZARD.

Спеціальними музичними гостями заходу виступили співачка ANNA WINGS, яка співає душею й через легкі, життєві пісні передає усі тонкощі сучасності українців та українських жінок, молода й амбітна українська співачка Уляна Шуба та висхідна зірка української сцени SVITLA. Свої нові пісні з потужним аранжуванням, зрозумілими і близькими кожній людині віршами та сильними меседжами також представила співачка MARDI.

21th сезон Odessa Fashion Week завершився урочистою Церемонією нагородження найкращих представників індустрії моди Одеського регіону — Odessa Fashion Awards за підсумками 2023 року. Талановитим одеситам за їх професійні та творчі досягнення було присуджено премії за різними номінаціями. 

Вже вчетверте захід проводився під час повномасштабної війни за підтримки Ukrainian Fashion Association. 

Локація - Luxury Hotel Bristol

MODELS: Anna Tumasyan @annet_ta_md | Tetiana Marchenko @leona_decor_odessa | Liudmyla Gusarova @lyudmila_dzen | Victorііа Loika @victoria_classic_ | Polina Nadvorna @kids_photo_school | Darina Yarova @kids_photo_school

DESIGNER: @akel.ua 

SHOES: @patterns.shoes 

MUA & HAIR: @alenastekolshikova_ @natusitek @avelina_makeup 

ASSISTANT: @_a.z.r.a._._ 

PHOTO: @serivanchenko 

VIDEO: @demark_production 

PRODUCER: @zarina.semenyuk

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).