script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Розглядаємо: Ріанна презентує нові кросівки Creeper із Puma

Новини
21.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Повернення культової моделі із 2015 року
ПОДЕЛИТЬСЯ

Остання співпраця співачки й засновниці фешн-бренду Fenty Ріанни з Puma відбулася лише кілька місяців — тоді в колаборації представили кросівки Avanti. Тепер Fenty x Puma повертається з новинкою, знайомою відданим фанатам — новою моделлю Creeper.

Вперше Puma Creeper із масивною гумовою підошвою та замшевим верхом у співпраці з Fenty презентували у 2015 році. По-справжньому культова модель здобула популярність і навіть отримала звання «Взуття року» за версію FN Achievement Awards.

Як заявили в Puma, нові кросівки Creeper Phatty покликані бути «більш громіздкими, сміливішими й виразнішими, ніж будь-коли». Модель наявна у трьох колірних дизайнах: чорно-білому, синьо-зеленому й лавандово-вишневому. Кросівки, як і їхня оригінальна версія, містять замшевий верх, м'який і рельєфний мис, прикрашені логотипом Fenty на язичку й шнурками із золотими вставками. «Ми взяли наші оригінальні Creeper і зробили їх більшими й крутішими», — каже Ріанна. 

«Під час розробки Creeper Phatty ми хотіли переосмислити початкову модель, яка так полюбилася багатьом. Це класичний силует, якого не вистачало, тому його повернення мало бути більш масштабним», — додає співачка й засновниця Fenty.

Кампейн Fenty x Puma зняла фотографка Філіпа Прайс, яка раніше працювала з обома брендами. Серія світлин досліджує протиставлення «повільного й грандіозного» ставлення до життя, підкреслюючи яскраві елементи кросівок.

Читайте також: Як Ріанна руйнує стереотипи про стиль вагітних?.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).