script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Monogram Flower Tile: Louis Vuitton представив колекцію столового посуду

Новини
22.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новий погляд на традиційну порцеляну
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton випустив колекцію столового посуду Monogram Flower Tile з порцеляни та скла. Серія предметів доповнюється знаковою монограмою Дому. Посуд представлений в синьо-білих кольорах на знак сучасного та елегантного погляду на властивий для порцеляни XVII століття традиційний вигляд.

Колекція Monogram Flower Tile виготовлена в Ліможі, французькому містечку, відомому своїм історичним порцеляновим виробництвом. Витонченість посуду підкреслюють тонкі декоративні елементи, нанесені матовою акварельною фарбою.

До порцелянової частини колекції увійшли столові тарілки, сервірувальні блюдця, чашки та заварничек для чаю. Іншою частиною Monogram Flower Tile стали вироби зі скла, серед яких бокали Twist, представлені в кольорах Crystal Clear, Sapphire Blue, Amber, Emerald, and Venetian Ruby, a також графін Flower. Виготовлений в комбінаційний відтінках, посуд створений завдяки видатній майстерності муранського склодува Сімоне Ченедезе.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).