script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Офіційний голос моди: L'Officiel відкриває нове видання в Гонконгу

Новини
23.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Зв’язок з азійським регіоном
ПОДЕЛИТЬСЯ

Медіакомпанія AMTD International презентувала видання L'Officiel Гонконг, розширивши глобальну екосистему бренду. Наразі вже відбувся реліз офіційного сайту та соціальних мереж, запуск друкованого видання запланований на весну 2024 року. L'Officiel Гонконг висвітлюватиме найвизначніші події моди, культурного та суспільного життя як азійського регіону, так і поза його межами.

Нагадаємо, у січні минулого року видання L'Officiel придбала гонконгська компанія AMTD International. Раніше французький журнал належав родині Джалу-Еймер, яка керувала ним з моменту його заснування в 1921 році.

"AMTD International поважають 100-річну спадщину L'Officiel і планують посилити вплив видання ще більше, щоб перетворювати тренди на значні можливості. Співпраця надихає нас на створення нових рішень у всіх версіях журналу: друкованих та цифрових. Це захоплюючий час для L'Officiel", – йшлося в заяві.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
29.08.2024
Chanel
Аромат Allure Homme Sport Superleggera
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).