script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Щирість та природність у новій колекції SINCERITY українського бренду LLEIK

Тренды
29.11.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд LLEIK представив нову колекцію SENCERITY. Моменти наодинці з собою, щирість емоцій та відчуттів — ці ідеї покладені в основу кампейну.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от LLEIK (@lleik.ua)


«Ми проявляємось по-різному, але в кожній з нас живе маленька дівчинка, яку хочеться взяти за руку, обійняти і щиро розповісти скільки всього вона прожила і досягла, поділитися відчуттями та мріями. Зйомка кампейну відтворює цей внутрішній діалог в тобі: між вже дорослою жінкою та маленькою дівчинкою, а величезний клубок символізує весь накопичений досвід», — ділиться засновниця бренду LLEIK Олена Лелейко.

У колекції представлені вироби, які легко стилізувати як у повсякденні, так і у більш вишукані образи. Максі-спідниця з вовни підкреслить жіночність за рахунок розрізу спереду та чудово поєднається з бавовняним лонгслівом у молочному чи графітовому кольорі.

«Саме природність та натуральність ми врахували під час вибору тканин для створення колекції - це преміальна італійська вовна, вовна мериноса та бавовна. Для більш акцентного луку з сорочкою, радимо розстібнути отвори на рукавах, та закцентувати увагу на тендітних зап’ястках — такий образ чудово підійде для побачення та вечері з друзями», — коментує LLEIK.

Лонгслів  з драпіруванням створить гармонійний перший шар у багатошаровому образі, а прозорий светр з вовни мериноса — додасть трендовості. Максі сукня точно подарує тепло, адже створена з вовни мериноса.

«Ти кожного дня створюєш власну неповторну історію і залишаєшся щирою,” — так відчуває жінку LLEIK у колекції SINCERITY.

Придбати колекцію можна на офіційній сторінці бренду в інстаграмі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).