4 реаліті-шоу про моду на Netflix, які необхідно подивитися

ПОДЕЛИТЬСЯ
Стиль, шик і конкуренція
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цього року ми захопливо спостерігали за другим сезоном серіалу «І просто так», де четвірка культових героїнь обирала яскраві, і навіть трішки божевільні образи, та фіналом «Спадкоємців» із втіленням славнозвісного стилю old money. А також — за пригодами в телесеріалі «Емілі в Парижі», в якому героїні у луках комбінують класичний французький шик, феєрію відтінків і принтів. Безперечно, ці шоу отримали звання найстильніших цьогоріч, проте як щодо зображення за лаштунків модної індустрії? 

Від змагань молодих дизайнерів, історій з життя директорки модельної агенції Elite World Group та буднів голлівудських стилістів — ми зібрали найкращі реаліті-шоу про моду на Netflix.

«Далі в моді» (Next in fashion)

Зіркові та харизматичні ведучі — Тан Франс і Алекса Чанга — це лише одна з причин переглянути «Далі в моді». У центрі сюжету реаліті-шоу постає боротьба між перспективами дизайнерами, які змагаються за приз у розмірі 200,000 доларів. 18 учасників упродовж сезону представляють свої дизайни — їх мотивує не лише грошова винагорода, а й можливість бути поміченими на модному олімпі й представити колекцію на платформі Net-a-Porter. Другий сезон «Далі в моді» ознаменувався появою Джіджі Гадід у ролі ведучої, а також участю зіркових суддів Донателли Версаче, Ізабель Марант, Олів’є Рустена, Емми Чемберлен та Белли Гадід.

«Моє неортодоксальне життя» (My Unorthodox Life)

Реаліті-шоу «Моє неортодоксальне життя» охоплює події в житті Джулії Хаарт — підприємниці та ексдиректорки агенції Elite Model Management, що у свій час представляла Наомі Кемпбелл, Жизель Бюндхен, Тайру Бенкс та інші гучні імена моделінгу. Вона також відома створенням сукні з 85,000 тисяч кристалів для Кендалл Дженнер у межах Met Gala 2017 року. Реаліті-шоу відкриває за лаштунки її професійного та персонального життя, а також торкається теми виходу Хаарт із консервативної єврейської спільноти.

«Квір-бачення» (Queer Eye)

Чуттєва й інклюзивна репрезентація ЛГБТ-спільноти — це вагома частина реаліті-шоу «Квір-бачення». П’ять експертів — від дизайнера інтер'єрів Боббі Берка, перукаря Джонатана Ван Несса до модного дизайнера Тена Франса — упродовж епізодів працюють над мейковерами стилю й життя гостей. Завдяки висвітленню проблем гендеру, сексуальності й психічного здоров’я «Квір-бачення» постає не лише розважальним, а й пізнавальним шоу.

«Стилізація Голлівуду» 

«З днем “Оскара”!» — радісно промовляє у шоу зірковий стиліст Джейсон Болден, клієнтами якого були Ванесса Гадженс, Майкл Бекарі Джордан, Аманда Горман, Сабріна Карпентер та інші відомі особистості. Один із найбільш авторитетних стилістів десятиліття разом із чоловіком Адером Кертіс постає головними героєм «Стилізації Голлівуду». Мета цього творчого дуету — покращити стиль і життя тенісистки Серени Вільямс, акторок Яри Шахіді та Габріель Юніон.

Читайте також: Король епатажу: 5 шалених моментів із показів Джона Гальяно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).