Б’юті-полиця сучасної відьми: 10 містичних ароматів

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Аромати викликають стійкі асоціації та стають частинами спогадів, пов’язаними з особливими людьми чи подіями. Тиждень магії та містики став для редакції LOfficiel приводом поділитися загадковими та заворожуючими парфюмами та еліксирами, які можуть змінювати долі. Такі магічні аромати стають важливою частиною колекції, нагадуючи про загадковий Всесвіт, що живе в кожному. LOfficiel Online разом з «Бомонд» розповідає про 10 парфюмерних композицій, натхнених містикою.

BESO DORADO. BESO BEACH

Beso Dorado натхненний чарами та пишністю пляжу Beso. Це аромат, що викликає звикання. Він передає справжній середземноморський дух літніх вечорів із заходами сонця і нескінченними ночами. Рожевий перець і ялівець створюють живу і пряну верхню ноту, кориця і пачулі роблять Beso Dorado теплим і спокусливим ароматом, з яскравими і освіжаючими нотами ветівера. Деревна індивідуальність з відтінком таємничості.

Верхні ноти: Лаванда, неролі, сицилійський бергамот, шафран.

 Ноти серця: Геліотроп, палений цукор, цистус.

Базові ноти: Індійське сандалове дерево, індонезійський пачулі, настій бурштину.

THOMAS KOSMALA. NO.4 APRES L’AMOUR

Цей нюансований, багатошаровий аромат вловлює еротичну енергію та томний настрій, що зустрічається зі шкірою. Гіркий апельсин і цедра лимона пожвавлюють верхні ноти, а потім остигають до бази з дерева, мускусу та амбри.

Верхні ноти: гіркий апельсин, цедра лимона

Ноти серця: ароматні, свіжі пряні.

Базові ноти: Суха деревина, Амбра, Мускус.

PREMIERE NOTE. ORIENTAL ELIXIRS HIMALAYAN OUD

Парфюм Himalayan Oud приголомшує своєю інтенсивністю та величчю. Обособлений аромат з теплими й обволікаючими гранями. У композиції зустрічаються холод і тепло, борючись в ольфакторній битві за перемогу. Сильний, величний аромат стане незамінним придбанням для непокірних чоловіків, а також елегантних і чуттєвих жінок.

FABBRICA DELLA MUSA. MAGIA MAESTRALE

3 години дня. Сардинія. Більше вітру, більше сонця, більше магії. Magia Maestrale розповідає чарівну історію аромату, який переносить вас у радість бірюзових літніх вод: небо вгорі, пісок внизу, мир всередині. Морські ноти перемежовуються з теплим, заспокійливим ароматом гваякового дерева, нагадуючи про момент, коли ви стоїте обличчям до моря і дивитеся на горизонт. Аромат, схожий на творця сонячного світла. Аромат у межах досяжності сонячного проміння, що приносить удачу і благословення тим, хто готовий сповна насолодитися його чарівними чарами.

Верхні ноти: Кориця, Лимон, Жовтий мандарин.

Ноти серця: Лаванда, Герань, Жасмин.

Базові ноти: Гваяк, Бензоїн, Кедр, Мадагаскарська ваніль.

Sora Dora. Mandorle

Mandorle розповідає історію спокуси. Безсоромну спокусу, яка ніколи не вагається. Безпомилковий шарм, який ніколи не замовкає. Після початкового вибуху мигдалю у верхній ноті, крижана вишня в серці заманює у потужний шкіряний акорд в базі. Мрійлива пара п'янких гурманських нот і палко магнетичної мускусної округлості. Тони Mandorle зачаровують своєю чуттєвістю, кружляючи - годинами поспіль - на димчастому шкіряному тлі.

Верхні ноти: Какао, Мигдаль, Карамель.

Ноти серця: Геліотроп, боби тонка, Замша, Ром.      

Базові ноти: Кашемірове дерево, Ваніль, Деревина, Білий мускус.

ELLA K. LETTRE DE PUSHKAR

Візуальне багатство та п'янкі аромати, здається, підкреслюють силу віри тих, хто прагне очистити свою душу на березі озера. Природа із задоволенням підіграє легендарним пейзажам цього місця: троянди ростуть тільки на березі озера, щоб дарувати свої пелюстки богу Брахмі, а сонце, що заходить, створює яскраве тло для чарівних мелодійних співів віруючих.

Верхні ноти: Амбра, кориця.

Ноти серця: Мускатний горіх, пачулі, троянда, шафран.

Базові ноти: Ваніль, ветивер, уд.

Korloff. Royal rose

Аромат, натхненний пристрасним коханням королеви Марії-Антуанетти, останньої королеви Франції, та її любов'ю до парфумів, особливо до квіткових ароматів. Royal Rose - втілення троянди у всіх її проявах. Містичні перші ноти, огорнуті невловимим ароматом елемі, ноти серця розкриваються чуттєвістю трояндаи: тендітна, але з характерними шипам, вона одочасно дарує тепло та холод. У базових нотох яскравіть та текстуру аромату надають пачулі та сандал.

Верхні ноти: Бергамот, мардарин, рожений перець.

Ноти серця: Роза, емелі, ладан.

Базові ноти: Сандал, деверинні ноти, пачулі.

LA MANUFACTURE PARFUMS. OPUS MATIÈRES CASHMERE

La Manufacture - французький бренд, парфумерні шедеври якого здатні безповоротно закохати в себе. Не винятком стала і унісекс-композиція CASHMERE EDP Spray. У нішевій мелодії сплелися деревні та цитрусові акорди, які чудово розкриваються не лише на чоловічій, а й на жіночій шкірі. На сильному чоловічому тілі парфум прояснюється строгістю та твердим характером. Витончена дівоча шкіра випромінює цитрусові ноти, що осіли на пряну «подушку» деревини.

CARINE ROITFELD. 7 LOVERS

Сила та чуттєвість. Подвійність чорного та червоного. Аромат викликає пристрасть, енергію, запал і дух танцю. Безсмертник (з латинським ім'ям "Золоте Сонце") розкривається сильним, енергійним ароматом індійської туберози. М'які ноти сандалового дерева – у початку композиції.

Верхні ноти: Безсмертник, Сандал.

Ноти серця: Тубероза.

Базові ноти: Ваніль.

Carven. C'est Paris!

Сучасні відьми знають, чим потрібно підкреслити свій незатійливий настрій. Подорож у серце букета гарденії пройде в оточенні незабутніх білих квітів. Композиція розкривається вібрацією злегка металевими та фруктовими акцентами. Ця яскрава верхня нота поєднується з пряним перцем і соковитим ревенем. У серці аромату вся глибина гарденії в контрасті з яскравою магнолією та абсолютом жасмину. Шлейф аромату – м'які ноти кашмерану розчиняються у звучанні пачулі та заворожливому мускусі.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).