script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Незмінна класика: 5 позачасових новорічних образів

Тренды
15.12.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вибір святкового образу – вічна дилема, що спонукає нас звертати увагу на позачасові силуети. Галерея «Сади Перемоги» вже понад 20 років представляє бренди світового рівня на українському ринку. Напередодні свят ми занурились в святкову атмосферу створення магічного контенту з новорічними образами. Команда L’officiel побувала на зйомках sadyperemohy.com та заглянула за лаштунки, де відбувається процес зйомки під керівництвом CEO інтернет-магазину Діни Мацкевич.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от sadyperemohy.com (@sadyperemohy_com)


Редакція ділиться добіркою з п’яти святкових образів, які переживуть мінливість моди: від вічного смокінгу до яскравих та водночас елегантних коктейльних суконь.

Оксамитовий костюм tailor-крою

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Жакет RABANNE з інкрустованими ґудзиками. Представлений на sadyperemohy.com.

Мереживна сукня

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мереживна облягаюча сукня RABANNE. Оксамитові туфлі-човники від Numero Ventuno (№21). Сукня представлена на sadyperemohy.com.

Сукня-футляр з Камінням

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сукня-футляр з декорованим бюст'є від David Koma. Туфлі з гладкої шкіри від Stuart Weitzman. Cукня представлена на sadyperemohy.com.

Сукня з Трендовим декором Металік

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Довга сукня SIMKHAI декорована металевими пластинами. 

Фактурна сукня-комбінація

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сукня REV__ з шовкового оксамиту та надлегкого шифону. Оксамитові туфлі-човники від Numero Ventuno (№21). 

Для нього. Класичний смокінг та Біла сорочка

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Смокінг з тонкої вовни від Sartoria Latorre. Сорочка з бавовни Brioni. Туфлі з лакованої шкіри від Henderson Baracco. Смокінг представлений на sadyperemohy.com. 

Вихід на онлайн-ринок та запуск сайту sadyperemohy.com — новий етап в роботі команди. Це шлях від найкращого торгівельного центру Одеси до одного з провідних фешн рітейлерів України. СЕО інтернет-магазину Діна Мацкевич не боїться викликів для онлайну. Аналогічно до образів лукбуку — впевнених та яскравих.

"Саме завдяки злагодженій та чіткій роботі команди - вдається набирати все більших обертів, ставати одними з лідерів онлайн-ринку преміум сегменту України. Пишаюсь нами та бажаю стрімкого зростання в Новому 2024 році", — ділиться Діна. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).