Рожева б'юті рутина: що потрібно знати про заспокійливу сироватку від Mr.SCRUBBER

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Питання гіперчутливості і реактивності шкіри на будь-які зовнішні чинники особливо гостро постає в холодну пору року. Обличчя обвітрюється, страждає від різкого перепаду температур, пересушується обігрівальними приладами, постійно піддається тертю об'ємними шарфами.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Mr.SCRUBBER™️ (@mr.scrubber)

Відповіддю на всі запити стала заспокійлива сироватка для підтримання захисного бар'єра шкіри Cobalamin B12 від Mr.SCRUBBER. Бренд першим в Україні створив рожеву сироватку, яка здатна якісно змінити б'юті рутину. Засіб ефективно працює на різних типах шкіри, водночас миттєво заспокоює та підвищує рівень зволоження обличчя, усуває лущення та почервоніння, надає неймовірної гладкості та шовковистості. Вісім ключових інгредієнтів і технологій відновлюють і підтримують захисний бар'єр шкіри, забезпечують неперевершене відчуття комфорту.

Цікаво, що рожевий колір революційна сироватка отримала від вітаміна В12, який сприяє загоєнню мікропошкоджень, відновлює дерму, дозволяє їй сяяти красою і свіжістю. У складі нового продукту також міститься ніацинамід, відомий своїм широким спектром дії: нормалізує секрецію себуму, зменшує видимість пор, усуває пігментацію. Натуральні екстракти зменшують втрату вологи, заспокоюють і підтримують здоровий колір обличчя. Олія персикових кісточок і зволожувальний комплекс відновлюють ліпідний шар шкіри, зміцнюють бар'єр.

Заспокійлива сироватка для підтримання захисного бар'єра Cobalamin B12 від Mr.SCRUBBER одразу після старту продажів стала візитівкою бренду. Миттєва дія й оригінальний зовнішній вигляд привертають увагу, роблять засіб унікальним серед українського догляду за обличчям.

 

Читайте також: Адвент календар Cosmogram – beauty проєкція Всесвіту від Mr.SCRUBBER

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).